H καλεσμένη που επέλεξε φόρεμα από τη Zara στο pre-wedding δείπνο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Το φόρεμα που επέλεξε μια καλεσμένη στο pre-wedding party είναι από τη νέα συλλογή Zara και κοστίζει 39,95 ευρώ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το κοσμικό γεγονός του Σαββατοκύριακου αποτελεί ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Εκείνη πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Αμερικανό δικηγόρο, Matthew Kumar, με την τελετή να αναμένεται να τελεστεί απόψε στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν από την τέλεση του μυστηρίου, το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε ένα λαμπερό pre-wedding πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών.

Εκεί παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, αλλά και μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, όπως η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις των καλεσμένων στο pre-wedding δείπνο κέντρισαν το ενδιαφέρον των φωτογράφων, με μια από αυτές να ενδιαφέρει περισσότερο τις fashionistas που αναζητούν inspo από το επίσημο event. Κι αυτό μιας που μια από αυτές επέλεξε ένα φόρεμα από τη Zara για την περίσταση.

Ο λόγος για την κόρη της Αλεξίας Γλύξμπουργκ, Αριέτα Μοράλες, η οποία εμφανίστηκε με ένα σατέν ντραπέ φόρεμα της νέας συλλογής Zara. Το εν λόγω item διέθετε εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη, crushed υφή στο ύφασμά του, ενώ ήταν στο απόλυτο χρώμα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025: το burgundy. Αυτό κοστίζει 39,95 ευρώ.

Το φόρεμα συνδυάστηκε με ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα σε μαύρο χρώμα, αλλά και metallic τσαντάκι με αλυσίδα.

Η εμφάνιση της Αριέτα Μοράλες

Θα βρεις το φόρεμα εδώ.