Follow us

Pre-wedding δείπνο Θεοδώρας Γλύξμπουργκ | To outfit που επέλεξε η μέλλουσα νύφη με υπογραφή Ελληνίδας σχεδιάστριας

Για το πάρτι που προηγήθηκε του γάμου της, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ επέλεξε μια δημιουργία γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ NDP

Το κοσμικό γεγονός του Σαββατοκύριακου αποτελεί ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ, της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Εκείνη πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Αμερικανό δικηγόρο, Matthew Kumar, με την τελετή να αναμένεται να τελεστεί απόψε στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν τελεστεί το μυστήριο, το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε ένα λαμπερό pre-wedding πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών.

Εκεί παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας, αλλά και μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, όπως η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

Για τις ανάγκες του pre-wedding δείπνου, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ επέλεξε ένα λευκό φόρεμα δημιουργημένο από μεταξωτό ταφτά και σε ρετρό γραμμή, το οποίο ήταν διακοσμημένο από έναν εντυπωσιακό φιόγκο στην πλάτη.

Το εν λόγω φόρεμα αποτελεί μια δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία παρευρέθηκε επίσης στην εκδήλωση που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

Την εμφάνιση της μέλλουσας νύφης συμπλήρωσε το Eos Box clutch του δημοφιλούς brand Cult gaia, αξίας 395 ευρώ, όπως και λευκά πέδιλα με χοντρό τακούνι.

Η εμφάνιση της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Pre-wedding δείπνο Θεοδώρας Γλύξμπουργκ | To outfit που επέλεξε η μέλλουσα νύφη με υπογραφή Ελληνίδας σχεδιάστριας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ