Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το ιδανικό γκρι κοστούμι από την H&M για τις εμφανίσεις στο γραφείο

Πώς θα φορέσεις το κοστούμι σου σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι στιλιστικές επιλογές που κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά στην εκπομπή "Happy Day" που παρουσιάζει τα πρωινά στον Alpha αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Η παρουσιάστρια μάλιστα φροντίζει να δημοσιεύει τα looks της και στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σε περίπτωση που κάποια γυναίκα θέλει να ανατρέξει σε αυτά για περισσότερη έμπνευση.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε μία από τις διασημότερες αποχρώσεις της σεζόν, δηλαδή το γκρι. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα γκρι κοστούμι από τη νέα συλλογή της H&M, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φέτος το φθινόπωρο, το γκρι και οι διάφορες αποχρώσεις του πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Louis Vuitton, Balenciaga, Schiaparelli και Stella McCartney. Πρόκειται για μία διαχρονική απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και συναγωνίζεται σε κομψότητα το κλασικό μαύρο. Συνεπώς αξίζει να το προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Σαφώς, από τη φθινοπωρινή συλλογή σου δεν πρέπει να λείπει και ένα κοστούμι. Η περίοδος του φθινοπώρου και το χειμώνα άλλωστε ενδείκνυται για εμφανίσεις με κοστούμι που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και φινέτσα, αφού οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσοι ώστε να μη νιώθεις ποτέ θα το βαρεθείς. Είτε σε casual chic περιστάσεις είτε στο γραφείο είτε σε επίσημα events. Για παράδειγμα, οι πιο κομψές fashionistas προτιμούν τα κοστούμια σε άνετες γραμμές, τα οποία είναι ιδανικά για την καθημερινότητα και συνδυάζουν άνεση με κομψότητα. Όσον αφορά στα παπούτσια, αγαπούν να τα συνδυάζουν με τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Οι μπαλαρίνες, οι Mary-janes, αλλά και οι μπότες με τακούνι είναι από τις συχνότερες επιλογές.

Το φθινοπωρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the Look

Σακάκι σε φαρδιά γραμμή H&M

Φαρδύ παντελόνι H&M