Follow us

Αυτές οι μπορντό γόβες από τη Zara είναι η ιδανική επιλογή για elevated office looks και κοστίζουν 35,95€

Τα ιδανικά παπούτσια για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου στο γραφείο.

street style Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός: μπορεί για τα looks μας στο γραφείο να αποτελεί προτεραιότητα τα παπούτσια μας να συνδυάζουν κομψότητα και άνεση, υπάρχουν όμως μέρες που τα ψηλότερα τακούνια μας προσφέρουν το απαραίτητο boost στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Μπορούν άλλωστε να δημιουργήσουν ένα fashion statement σε ένα κατά τα άλλα κλασικό outfit δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ιδανική επιλογή για να "ανεβάσεις" ένα office look αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλη από την επένδυση σε ένα ζευγάρι γόβες, οι οποίες συμβαδίζουν με τις τάσεις και τη χρωματική παλέτα στην οποία κινούνται για αυτή τη σεζόν. Τι καλύτερο λοιπόν από το να αναζητήσεις ψηλοτάκουνες γόβες σε μπορντό χρώμα, το οποίο θα φωτίσει ένα σύνολο γραφείου που κινείται συνήθως σε μαύρες, γκρι ή μπεζ αποχρώσεις.

Η Zara προτείνει για αυτή τη σεζόν ένα ιδανικό ζευγάρι μπορντό γόβες με τακούνι 7 εκατοστών, τόσο-όσο δηλαδή ώστε να πραγματοποιήσεις feminine εμφανίσεις γραφείου χωρίς να αντιμετωπίσεις δυσκολία στην κίνηση. Το εν λόγω ζευγάρι διακοσμείται από λεπτή μπαρέτα με αγκράφα στο κουντεπιέ προσφέροντας ιδανικό κράτημα, ενώ διαθέτει μυτερό τελείωμα. Στα 35,95€ είναι μια προσιτή επιλογή για να ανανεώσεις τη συλλογή σου και να εντυπωσιάσεις με τα looks που θα δημιουργήσεις.

Συνδύασε τις γόβες με midi μονόχρωμα φορέματα με στενό fit, αλλά και full skirts φορεμένες με λευκά πουκάμισα με ρομαντική διάθεση. Τα ίδια παπούτσια μπορούν φυσικά να φορεθούν σε looks με βάση ένα cigarette παντελόνι, γιατί όχι και με μάλλινα culottes όσο προχωράμε προς το χειμώνα.

Οι μπορντό γόβες από τη Zara

Αυτές οι μπορντό γόβες από τη Zara είναι η ιδανική επιλογή για elevated office looks και κοστίζουν 35,95€

Θα τις βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ