Follow us

5 συμβουλές μόδας που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στα looks του Οκτωβρίου

Οι συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι fashion experts.

simvoules modas Splash News / Ideal Image

Εκτός από τις τάσεις της μόδας που έχουν την ικανότητα να μας προσφέρουν έμπνευση για το ντύσιμό μας, υπάρχουν και κάποιες συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι fashionistas για να κάνουν το στιλ σου ακόμα πιο ξεχωριστό. Έχοντας υποδεχτεί το φθινόπωρο, έχουμε μία ευκαιρία να ανανεώσουμε τα looks της καθημερινότητας, ακολουθώντας τα αγαπημένα styling tips των experts. Ποια είναι αυτά;

Διαβάστε Επίσης

#1 Φέτος το φθινόπωρο, τα double denim σύνολα έχουν την τιμητική τους τόσο για το φθινόπωρο όσο και για τον χειμώνα. Συνεπώς, εάν θέλεις να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις στη διάρκεια του επόμενου μήνα, προτείνουμε να στρέψεις την προσοχή σου σε αυτά. Πουκάμισα και παντελόνια, φορέματα και φούστες, αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες που έχουν δημιουργηθεί από το εν λόγω διαχρονικό και τόσο ξεχωριστό ύφασμα πρόκειται να αναβαθμίσουν τις street style εμφανίσεις σου.

#2 Ένας από τους πιο κομψούς και updated χρωματικούς συνδυασμούς σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας για τη νέα σεζόν είναι εκείνος του μπορντό με το γκρι. Αποπνέει μία διαχρονική κομψότητα που πρόκειται να ανανεώσει το στιλ σου.

#3 Μία ακόμα τάση που πρωταγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν είναι το leopard print. Τι γίνεται όμως όταν νιώθεις κάπως διστακτικά για το συγκεκριμένο μοτίβο; Προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα των fashionistas, προσθέτοντας στο ντύσιμό σου μικρές πινελιές από το συγκεκριμένο μοτίβο. Μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια είναι τέλεια επιλογή.

#4 Το φθινόπωρο, ως μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο, μας προκαλεί διάφορες απορίες όσον αφορά στο στιλ μας. Μία από αυτές είναι ποιο είναι το κατάλληλο πανωφόρι. Σε αυτή την περίπτωση και όσο ακόμα η θερμοκρασία δεν έχει πέσει, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Γαλλίδων. Να παίρνεις δηλαδή μαζί σου μία ζακέτα, που θα περνάς στους ώμους σου και θα φοράς εάν κρυώσεις. Όταν δεν τη φοράς, θα είναι απλώς ένα ωραίο styling hack για να κάνει το look σου πιο ενδιαφέρον.

#5 Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, προτείνουμε απλώς να στρέψεις την προσοχή σου στη διαχρονικότητα που αποπνέει ένα ασπρόμαυρο σύνολο. Σε περίπτωση που έχεις διάθεση για styling, πρόσθεσε ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα ή μοτίβο και είσαι έτοιμη.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr