Follow us

"Soccer Mom" Aesthetic | Η Y2K τάση που επανέρχεται και θα σε κάνει να αγαπήσεις ξανά το αθλητικό στιλ

Η Y2K τάση και το αθλητικό στιλ επιστρέφουν.

hailey bieber Splash News / Ideal Image

Τι μπορεί να σκεφτεί κανείς στο άκουσμα του όρου ""Soccer Mom" Aesthetic"; Το πιο πιθανό είναι πως ο νους θα πάει αυτομάτως στο casual ντύσιμο που δημιουργεί μία μητέρα όταν συνοδεύσει το παιδί της στην προπόνηση ή σε κάποιον αγώνα. Εάν ανήκεις όμως στην κατηγορία των καλά ενημερωμένων fashionistas, θα γνωρίζεις πως ο εν λόγω όρος προέρχεται από τα 00s και αφορά μία πιο elevated εκδοχή του αθλητικού στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Πηγή έμπνευσης για το "Soccer Mom" Aesthetic είναι σίγουρα το στιλ της πριγκίπισσας Diana. Τα biker σορτς και οι μπλούζες φούτερ, τα αθλητικά παπούτσια και τα σετ φόρμας, τα καπέλα και οι αθλητικές κάλτσες, τα capri παντελόνια και οι tote bags είναι μερικά από τα items που θεωρούνται εκφραστές αυτού του τρόπου ντυσίματος. Όσον αφορά στο styling, τα εν λόγω κομμάτια δεν αφορούν μόνο τις εμφανίσεις στο γυμναστήριο, αλλά και το street style.

Το εν λόγω Aesthetic έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και από style icons της εποχής μας όπως η Kendall Jenner, η Hailey Bieber και η Kaia Gerber, κερδίζοντας την εύνοια της Gen Z. Σε γενικές γραμμές είναι ένας τρόπος ντυσίματος που μας προτρέπει να δημιουργήσουμε casual chic σύνολα με βάση κάποια κλασικά κομμάτια της αθλητικής μόδας.

Πώς θα δημιουργήσεις updated αθλητικά σύνολα

1. Πλέον, τα αθλητικά ρούχα δεν περιορίζονται αποκλειστικά στις προπονήσεις, αλλά είναι ιδανικά για κάθε casual εμφάνιση. Αυτό που θα κάνει ένα athleisure look ακόμα πιο κομψό λοιπόν είναι να συνδυάσετε αθλητικά κομμάτια με casual ρούχα όπως το tailored παλτό, το σακάκι, αλλά και αξεσουάρ όπως εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και τσάντες.

2. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει μία μπλούζα φούτερ. Το εν λόγω top συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας και να πρωταγωνιστεί στο street style. Σε ένα athleisure σύνολο, η μπλούζα φούτερ μπορεί εύκολα να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα κολάν ή ένα εξίσου αθλητικό bottom, κάντε layering φορώντας ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα ζιβάγκο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σύγχρονο.

Διαβάστε Επίσης

3. Όταν το athleisure στιλ αφορά στο γυμναστήριο, τα αξεσουάρ μοιάζουν κάπως περιττά. Όταν πρόκειται όμως για τα athleisure σύνολα που φοράς στην καθημερινότητα, τότε τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του look σας. Ένα καπέλο, bucket ή jockey, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ακόμα και οι κάλτσες μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο.

Follow the trend

@beautyybird HAPPY SATURDAY! outfit on L T K! 👟⚽️🖤 Joggers @lululemon Bodysuit @target Sneakers @adidas Earrings @Revolve Sunglasses @DEZI EYEWEAR Bag @thirtyyears (dc BIRDY) #outfitideas #outfitinspo #outfitinspiration #soccermom #soccermoms ♬ Tu Eres Bebesota RKT - Remix - Tomy Dj & DJ Pirata & El Kaio
@misslucycarrington Gotta be looking stylish on the sideline ⚽️ 💁🏼‍♀️ which day was your fave fit? #soccermom #momoutfits #mumoutfits #whattowear ♬ fuk bitches get money - ㅤ
@beautyybird new character unlocked: SOCCER MOM 🫶🏼🤍 Leggings @POPFLEX Crop sweater @target Vest @thirtyyears (DC: BIRDY) Sneakers @New Balance Belt bag @lululemon Hat @Onset #soccermom #momlife #outfitidea #outfitideas #outfitinspo #soccermomlife #soccermomoutfit #soccermomoutfits #soccermomoutfitinspo ♬ Según Quién - Maluma & Carin Leon

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr