Follow us

Girls don't walk, RUN | Το λευκό mini φόρεμα με φιόγκους από τη Zara που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου

Το cute φόρεμα από τη Zara έχει την έγκριση των fashionistas.

zara @zara

Ως fashion editor, μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες είναι να κάνω scroll down στα ηλεκτρονικά καταστήματα των high street brands, προσπαθώντας να ξεχωρίσω τα αγαπημένα μου κομμάτια και γενικώς εκείνα που έχουν κάτι ιδιαίτερο. Κάνοντας λοιπόν αυτή τη διαδικασία στη Zara, ξεχώρισα ένα φόρεμα που είμαι σίγουρη πως πολλές fashion lovers θα χαρακτηρίσουν ως "έρωτας με την πρώτη ματιά".

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλεκτό mini φόρεμα σε λευκή απόχρωση, το οποίο μπροστά έχει κάποια μαύρα μικρά φιογκάκια. Ο λόγος που τράβηξε το ενδιαφέρον μου είναι επειδή είναι ιδανική επιλογή για να προσθέσεις στη φθινοπωρινή συλλογή σου εάν θέλεις να υιοθετήσεις μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

Οίκοι μόδας όπως οι Philosophy di Lorenzo Serafini, Miu Miu, Genny, Simone Rocha, Erdem και Prada έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα μέσα από τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Η γοητεία και η κομψότητα πρωταγωνιστούν στις νέες συλλογές και έχουν ως στόχο να μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας με έναν διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο τρόπο. Κάπως έτσι, η σοφιστικέ κομψότητα που αποπνέουν τα preppy φορέματα με κοριτσίστικα στοιχεία όπως οι φιόγκοι είναι must have. Η συγκεκριμένη τάση μοιάζει αρκετά και με το "Coquette Aesthetic" που ήταν ιδιαιτέρως διάσημο την περασμένη χρονιά.

Πώς θα φορέσεις το συγκεκριμένο φόρεμα; Το θετικό είναι πως μπορείς να δημιουργήσεις looks τόσο για πρωινές όσο για βραδινές εξόδους. Συνδύασε το με flat μπαλαρίνες και loafers, Mary Janes ή δερμάτινες μπότες. Μπορείς επίσης να κάνεις layering με πουκάμισα ή μπλούζες ζιβάγκο ή να το συνδυάσεις με πλεκτές ζακέτες για ένα ακόμα πιο girly αποτέλεσμα.

Get the Item

Girls don't walk, RUN | Το λευκό mini φόρεμα με φιόγκους από τη Zara που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου
Αμάνικο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ