Follow us

10 tops και πουκάμισα με boho διάθεση για να δοκιμάσεις το trend αυτή τη σεζόν

Κομμάτια που θα δώσουν bohemian αέρα στις εμφανίσεις σου.

Boho chic Pixel Formula

Αγαπήθηκε πολύ στα ένδοξα ‘10s και αγκαλιάστηκε από celebrity προσωπικότητες της περιόδου όπως οι αδελφές Olsen, η Sienna Miller και η Florence Welch, κάνοντάς μας να επενδύσουμε σε σιφόν μπλούζες και πουκάμισα, items με print από λαχούρια, statement leather πανωφόρια με κρόσσια και αέρινα φορέματα. Ο λόγος φυσικά για το απαιτητικό μα διαχρονικό boho chic, που επιστρέφει δριμύτερο στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 24-25.

Έχοντας προταθεί ως fashion κατεύθυνση από οίκους όπως οι Ulla Johnson, Etro, Isabel Marant, αλλά και Rabanne, το boho αποθεώθηκε στην πρώτη συλλογή της Chemena Kamali για τον οίκο Chloé, ο οποίος ανέδειξε στο παρελθόν το εν λόγω ύφος με κομμάτια που σήμερα θεωρούνται κλασικά. Και το έκανε όπως τότε, με τις ruffled δαντελένιες μπλούζες και τα σιφόν maxi φορέματα να κυριαρχούν, συνδυασμένα φυσικά με τα απαραίτητα δερμάτινα κομμάτια και thigh-high μπότες, με τη χρωματική παλέτα να κινείται σε κατεύθυνση ώχρας και σέπια.

Για να αντλήσεις λοιπόν στοιχεία από το εμβληματικό ‘70s στιλ της Stevie Nicks στην καθημερινότητά σου, γιατί να μην επενδύσεις αυτή τη σεζόν σε ένα boho top ή πουκάμισο που θα συνδυάσεις εύκολα με κομμάτια που διαθέτεις ήδη στη συλλογή σου, όπως ένα denim παντελόνι καμπάνα. Ακολουθούν 10 επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν.

Editor’s choice

Oversized πουκάμισο με leopard print, Zoe Black, Helmi

Floral top, Guess, Answear

Floral μπλούζα, Pink Woman

Μπλούζα με ανάγλυφη υφή και δαντελωτές λεπτομέρειες, Zara

Floral πουκάμισο με ψηλό γιακά, Lynne

Δαντελωτό μακρυμάνικο top, Massimo Dutti

Εμπριμέ μπλούζα με σούρα, Regalinas

Μπλουζάκι από δαντέλα, Answear Lab

Top με τιραντάκι από δαντέλα, Marks & Spencer

Μπλούζα από lyocell, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ