Follow us

Intimissimi Autumn-Winter 2024/2025 | Μια ιστορία ενδυμάτων που ακολουθεί τις τάσεις τις μόδας

Η νέα συλλογή της Intimissimi είναι εδώ.

MissBloom TEAM
Intimissimi Instagram @Intimissimi

Η συλλογή Autumn-Winter 2024/2025 της Intimissimi αφηγείται μια ιστορία ενδυμάτων που ακολουθεί τις τάσεις τις μόδας. Όχι μόνο τα σουτιέν, αλλά και τα slip φορέματα, τα bustier, οι κορσέδες, τα κορμάκια και οι δαντελένιες καμιζόλες: τα lingerie αυτής της σεζόν είναι μια κομψή πρόταση σε χρωματικές παλέτες με neutrals από το Elegant Pink και το Lapis Blue, μέχρι τους έντονους τόνους του Bright Violet και Lagoon Blue, και τις on-trend πράσινες αποχρώσεις όπως το Safari Green και το απαλό Fade Green. Διατίθενται, επίσης τα διαχρονικά κόκκινα, Folk Red και Vamp Red, όπως και το κλασικό μαύρο και λευκό.

Τα corsetry του φθινοπώρου αποτελούνται από διάφορες σειρές: με retro-chic γοητεία η The art of Romance, η σειρά που συνδυάζει floral δαντέλα και αστραφτερή μικροΐνα, ενώ με το bon ton στυλ της Satin Meets Lace, η ρομαντική ροζ floral δαντέλα συνδυάζεται με το κοντράστ μετάξι.

Intimissimi Autumn-Winter 2024/2025 | Μια ιστορία ενδυμάτων που ακολουθεί τις τάσεις τις μόδας
BOD2554_F

Τα πιο basic ενδύματα περιλαμβάνονται στη σειρά Little Romance, με δαντελένια bustiers σε φυσικά χρώματα και τριγωνάκια με κεντήματα από μαύρα λουλούδια, και την Her Beauty, μια αισθησιακή πρόταση από μαύρη διαφάνεια και λευκή δαντέλα. Μια κομψή δαντέλα με γεωμετρικά σχέδια, από την άλλη, χαρακτηρίζει την Elegant Silhouette, στη trendy απόχρωση Folk Red.

Υπάρχουν ακόμη επιλογές corsetry σε έντονα χρώματα, με την In Full Bloom, και τη must-have animalier Luxurious Leopard, η οποία αναβαθμίζει το animal print από μαύρη δαντέλα για τα lingerie και τα κορμάκια.

BO147_F
PVD2542_F

Η χειμερινή σειρά εμπλουτίζεται με αντιθέσεις, όπου η αισθητική και η άνεση μπλέκουν αρμονικά χάρη στα εκλεκτά υλικά που προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, όπως η σειρά Effortless Beauty σε απαλό modal-cashmere rib knit με δαντέλα με αντίθεση, και η Delicate Beauty, που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό από απαλή δαντέλα και ύφασμα modal.

Τα περίτεχνα εσώρουχα πλούσια σε κεντήματα, δαντέλες, πλουμέτι και πολύτιμα υφάσματα όπως το σατέν και το βελούδο, χαρακτηρίζουν τις σειρές Couture de Nuit και Intriguing Beauty. Τέλος, λεπτομέρειες με στρας και παγιέτες προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές στις σειρές Time to Sparkle και See the Magic, οι οποίες, σχεδιασμένες για την εορταστική περίοδο, διαθέτουν hot pants και μπουστάκια, για trouser-less, λαμπερά trendy looks. Η συλλογή αφιερώνει, επίσης, αρκετό χώρο στα κορμάκια, ένα διαχρονικό ρούχο που είναι σήμερα στη μόδα όσο ποτέ άλλοτε. Εκτός από τα basics, οι προτάσεις είναι εμπνευσμένες από τις τάσεις της πασαρέλας, με τη δαντέλα, το βελούδο και τις διαφάνειες σε τολμηρές εκδοχές, ακόμη και για να φορεθούν εξωτερικά δημιουργώντας μοναδικά σύνολα.

LBD2541_F
RBDI17M_v2

Η νέα πρόταση Nightwear που ολοκληρώνει τη συλλογή είναι εκτεταμένη και ευέλικτη: ανάλαφρα και εκλεπτυσμένα tops, σορτς, σλιπ φορέματα και κιμονό από σατέν βισκόζη παρουσιάζονται στις σειρές As the sun goes down, με shaded print στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, στη Satin Details σε μονόχρωμο Fade Green, ενώ υπάρχουν και τα ρούχα από καμβά με denim-effect της Flower Paisley, για μια πάντα on-trend επιλογή.

Τα nightwear του χειμώνα είναι άνετα και διατίθενται σε ζεστά υφάσματα, όπως βελούδινα, μερικές φορές με εκλεπτυσμένα matelassé και ένθετα Prince of Wales.

SC2543B_F
SPD1319_F

Με την περίοδο των Χριστουγέννων να πλησιάζει, τα ρούχα ταρτάν επιστρέφουν σε ένα νέο ύφασμα καμβά, σε ζεστές κρεμ ή κόκκινες αποχρώσεις, συντονισμένα με τις σειρές kids και Intimissimi Uomo.

Τα αξεπέραστα knitwear με απλικέ αρκουδάκια από μπουκλέ, είναι ιδανικά και ως δώρο για τις γιορτές.

PLD102_F
PL240_F

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ