Ο φθινοπωρινός τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου στο γραφείο σύμφωνα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προτείνει το έξυπνο στιλιστικό tip.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα από τα dress codes που μας απασχολεί στην καθημερινότητα είναι πως θα ντυθούμε κομψά και προσεγμένα στο γραφείο. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε εμφανίσεις που να χαρακτηρίζονται από φινέτσα, ενώ παράλληλα μας κάνουν να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει λοιπόν ένα κομμάτι στη γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκας που συγκεντρώνει τα παραπάνω στοιχεία και το φόρεσε πρόσφατα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα κομψό και άκρως φθινοπωρινό σύνολο, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα εμπριμέ πουκάμισο με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε flare γραμμή.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο σύνολό της είναι επειδή μας προτείνει έναν κομψό και άκρως φθινοπωρινό τρόπο για να φορέσουμε το τζιν μας στο γραφείο. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα εμπριμέ πουκάμισο.

Εάν θέλεις λοιπόν να ανανεώσεις τα office looks, τότε σίγουρα αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου στα εμπριμέ πουκάμισα που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εκτός από τα τζιν παντελόνια, ταιριάζουν τέλεια με pencil ή πλισέ φούστες, ενώ μπορείς να κάνεις layering με αυτά, φορώντας τα μέσα από τα φορέματα ή τα πουλόβερ σου.

Το φθινοπωρινό look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Διαβάστε Επίσης