Follow us

Οι πιο μοντέρνοι τρόποι για να φορέσεις τις Mary Janes το φθινόπωρο

Οι Mary Janes πρωταγωνιστούν ξανά στο φθινοπωρινό και χειμερινό στιλ.

mary janes Splash News / Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος της μόδας έχει αλλάξει αρκετά κάποια στοιχεία που τον αφορούν. Μπορεί να μην είναι πάντα ευδιάκριτα με την πρώτη ματιά, ωστόσο με μία δεύτερη ανάγνωση μπορείς να το παρατηρήσεις εύκολα. Ο λόγος για την στροφή προς τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται από άνεση και κομψότητα. Τα ρούχα αγκαλιάζουν το σώμα χωρίς να το περιορίζουν, τα παπούτσια έχουν δημιουργηθεί για γυναίκες που είναι πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Κάπως έτσι, flat παπούτσια όπως οι Mary Janes έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των fashion experts και όχι άδικα.

Διαβάστε Επίσης

Οι Mary Janes είναι ένα στιλ παπουτσιών που είναι πολύ θηλυκά, αλλά και girly, έχουν χαρακτήρα και συνεπώς την ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Το επίσης θετικό είναι πως συνδυάζονται εύκολα τόσο με φούστες και φορέματα όσο και με παντελόνια ή κοστούμια, συνεπώς μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Φέτος μάλιστα, εκτός από το διαχρονικό μαύρο χρώμα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι Mary Janes σε μπορντό απόχρωση, δηλαδή στην απόλυτη χρωματική τάση της σεζόν.

Όσον αφορά στο styling, οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις ποικίλουν πολύ ανάλογα με το στιλ σου αλλά και την εκάστοτε περίσταση. Οι Γαλλίδες fashionistas αγαπούν να τις συνδυάζουν τόσο με τζιν παντελόνια όσο και με mini φούστες, ενώ συχνά προσθέτουν ένα ζευγάρι κάλτσες για ένα πιο girly, preppy αποτέλεσμα. Συνδυάζονται τέλεια με κοστούμια, χαρίζοντας μία πιο κοριτσίστικη προσέγγιση στο power dressing, με mini φορέματα, αλλά και με αθλητικά σορτς.

Διαβάστε Επίσης

#1 Με ζακέτα και slip φούστα

#2 Με κοστούμι

#3 Με τζιν παντελόνι

#4 Με μαύρο φόρεμα

#5 Pop of color με κάλτσες

#6 Με σακάκι και αθλητικό σορτς

#7 Με τζιν πουκάμισο και παντελόνι σε leopard μοτίβο

#8 Με πουλόβερ και mini φούστα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ