Follow us

Δούκισσα Νομικού | Η λαμπερή εμφάνισή της στο Le Défilé της L’Οreal Paris

Στο φαντασμαγορικό shοw περπάτησαν όλες οι ambassadors του brand, σε ένα event που σήκωσε την αυλαία του Paris Fashion Week.

Δούκισσα Νομικού Παρίσι Instagram @dutchesss_

Στο εμβληματικό Place de l’Opéra πραγματοποιήθηκε το λαμπερό Le Défilé της L’Οreal Paris, το show όπου περπάτησαν όλες οι γυναίκες ambassadors του brand για να γιορτάσουν τη γυναικεία ενδυνάμωση. Το event σήκωσε την αυλαία του Paris Fashion Week και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, αφού στο catwalk του περπάτησαν μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες της μόδας και της υποκριτικής παγκοσμίως, φορώντας φυσικά εντυπωσιακές δημιουργίες.

Συγκεκριμένα, στο show που είχε τον τίτλο "Walk Your Worth” συμμετείχαν οι Cara Delevingne, Heidi Klum, Jane Fonda, Andie MacDowell, Alia Bhatt, Κendall Jenner, Bebe Bio και Eva Longoria, με την εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού να εκπροσωπεί τη δική μας χώρα στο event.

Η Δούκισσα Νομικού – που υιοθέτησε πριν λίγο καιρό το καστανό χρώμα στα μαλλιά της κάνοντας την ανατροπή – περπάτησε στο catwalk της διοργάνωσης φορώντας ένα metallic set που έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού της γαλλικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, η εμφάνιση αποτελούνταν από ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ασορτί bustier, ενώ ως πανωφόρι διέθετε ένα cropped jacket με ψηλό γιακά. Και τα τρία κομμάτια ήταν embellished με χάντρες και μικροσκοπικούς καθρέπτες σε ασημένια απόχρωση, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον σύνολο που παρέπεμπε σε εμβληματικές συλλογές του οίκου Balmain.

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ