Follow us

Νατάσα Γιάμαλη | Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με το ολόλευκο κοστούμι που χρειάζεσαι για τα office looks σου

Η εμφάνιση της δημοσιογράφου λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Mega.

Νατάσα Γιάμαλη @natasagiamali

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Buongiorno, βρέθηκε η Νατάσα Γιάμαλη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας της ειδησεογραφικής εκπομπής στο Mega. Ανήκοντας στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχοντας ήδη προλάβει να ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό στίβο του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ, η Νατάσα Γιάμαλη μίλησε στην εκπομπή για την πρόκληση της αλλαγής της τηλεοπτικής στέγης της, το όραμά της για την εκπομπή στην οποία θα τη δούμε, αλλά και για πολλά ακόμα.

Για τις ανάγκες της εμφάνισης, η Νατάσα Γιάμαλη επέλεξε ένα ολόλευκο κοστούμι που απέπνεε αυτοπεποίθηση και κομψότητα, κομποζάροντας μάλιστα με το επίσης λευκό outfit της Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος φόρεσε λευκό μεσάτο σακάκι και παντελόνι σε ίσια γραμμή, ταιριάζοντάς τα με επίσης λευκό top σε στενή γραμμή. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κλασικές μυτερές γόβες σε dusty pink χρώμα.

Η ενδυματολογική επιλογή της Νατάσας Γιάμαλη είναι ιδανική για πρωινές εμφανίσεις με επισημότητα, αλλά και για στιλάτα office looks όταν χρειάζεσαι ένα boost στη διάθεσή σου, με το λευκό χρώμα να φωτίζει ιδανικά τα χαρακτηριστικά σου. Επένδυσε σε ένα tailor made κοστούμι στο πατρόν που αναδεικνύει καλύτερα τον σωματότυπό σου και συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα και leather αξεσουάρ στα χρώματα της σεζόν.

Η εμφάνιση της Νατάσας Γιάμαλη

Νατάσα Γιάμαλη | Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με το ολόλευκο κοστούμι που χρειάζεσαι για τα office looks σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ