Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το τζιν από τη Zara που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά

Το τζιν της Σταματίνας Τσιμτσιλή κοστίζει τριάντα ευρώ.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili @stam_tsimtsili

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει με επιτυχία για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μοιράζεται καθημερινά με τις followers της, τα looks που επιλέγει να φορά στην εκπομπή. Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις της, η παρουσιάστρια φόρεσε το must have τζιν παντελόνι από τη νέα συλλογή της Zara, υιοθετώντας μάλιστα δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε ένα στράπλες τοπ σε leopard μοτίβο με ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε την εμφάνισή της είναι αφενός επειδή συνδύασε δύο από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν και αφετέρου επειδή η γραμμή του παντελονιού της κολακεύει πολύ τη σιλουέτα.

Φέτος, το leopard μοτίβο έχει την τιμητική του, αφού πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace, που μας παρουσίασαν διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσουμε ανάλογα με το στιλ μας. Η δεύτερη τάση που ξεχωρίσαμε στην εμφάνισή της είναι η γραμμή του παντελονιού της. Η άνεση συνεχίζει να είναι ο leader του γυναικείου ντυσίματος. Αυτή τη φορά, στις πασαρέλες των οίκων Dries Van Noten, Balmain, Bevza, Eudon Choi, Emporio Armani, Calcaterra και Bottega Veneta ξεχωρίσαμε τις barrel-leg σιλουέτες, δηλαδή τα wide leg παντελόνια, κυρίως σε γήινες αποχρώσεις, που θα φορέσουμε τόσο στο γραφείο όσο και στις casual chic εμφανίσεις στην πόλη.

Τα wide leg παντελόνια, όπως το τζιν της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναδεικνύει τη σιλουέτα με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, κάνοντας τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά.

Πώς θα φορέσεις με στιλ ένα wide leg τζιν

- Όσον αφορά στα παπούτσια, οι ψηλόμεσες παντελόνες ταιριάζουν τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε σύνολο. Τα loafers, οι μπαλαρίνες και τα sneakers είναι ιδανικά για μία casual chic εμφάνιση ενώ οι γόβες, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τα mules για κάποια βραδινή έξοδο.

- Οι fashion experts προτιμούν να συνδυάζουν τα wide leg παντελόνια με πανωφόρια σε loose γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά κολακευτικό για τη σιλουέτα, αφού την κάνει να φαίνεται πιιο ψηλή. Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο είναι να προτιμήσεις ένα πιο εφαρμοστό τοπ ή πουλόβερ.

- Τα wide leg παντελόνια είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνειs για τις βραδινές εμφανίσεις σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα tank top και σακάκι, με ένα θηλυκό bodysuit, με ένα sequin top ή ακόμα και με ένα μαύρο ζιβάγκο για ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Το φθινοπωρινό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the Look

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara
Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ