Follow us

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου | Οι leather καμπαρντίνες που όρισαν τα looks της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Τα items που επέλεξε η δημοφιλής blogger/influencer είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου Courtesy of Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου παρευρέθηκε η δημοφιλής blogger/influencer Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, καλεσμένη στις επιδείξεις συλλογών από brands όπως αυτά των MCM και Elisabetta Franchi.

Λάτρης των denim looks και των tailored κοστουμιών, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου πραγματοποίησε σχετικές εμφανίσεις που φωτογραφήθηκαν ως street style πρόταση από τη μεγάλη γιορτή της Ιταλικής μόδας, προσφέροντας απλόχερα inspo για τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουμε τους επόμενους μήνες. Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο από τα looks της δεν ήταν άλλες από τις leather καμπαρντίνες, τάση που θα επικρατήσει για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Συγκεκριμένα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε μια ταμπά καμπαρντίνα από δέρμα, την οποία συνδύασε με skinny jean, απλό μαύρο T-shirt και χρυσά mules, κρατώντας ένα Chanel clutch bag. Σε άλλη της εμφάνιση, η ίδια προτίμησε μια δερμάτινη καμπαρντίνα στο χρώμα της σεζόν, το άκρως ενδιαφέρον burgundy. Αυτή τη φορά τη συνδύασε με δερμάτινο skinny παντελόνι σε μαύρο χρώμα, ενώ το σύνολο συμπλήρωσε μια κλασική μαρινιέρα. Ως προς τα παπούτσια, τα minimal δερμάτινα πέδιλα σε μαύρο χρώμα ταίριαξαν ιδανικά στο fashion outfit.

Μια leather καμπαρντίνα αποτελεί investment piece που θα φορέσεις για πολλές σεζόν και μπορεί να αναβαθμίσει ένα πρωινό ή βραδινό look, προσφέροντας ενδιαφέρουσα υφή αλλά και ζεστασιά. Ταιριάζει ιδανικά με denim παντελόνια, αλλά και σε head-to-toe leather εμφανίσεις που αποπνέουν κομψότητα.

Φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου | Οι leather καμπαρντίνες που όρισαν τα looks της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ