Άννα Βίσση | Με denim on denim look στην εκδήλωση "Αθήνα 20 χρόνια μετά" στο Καλλιμάρμαρο

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκδήλωση για τη βράβευση των Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών και Legends 2004 από την ΕΟΕ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Στο Καλλιμάρμαρο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική ποδοσφαίρου, σε μια γιορτή γεμάτη συγκινήσεις και αναμνήσεις από μεγάλες στιγμές για τον ελληνικό αθλητισμό. Εκεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Legends 2004, σε μια λαμπερή βραδιά με παρουσιαστές τη Μπέττυ Μαγγίρα και το Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και εξίσου λαμπερούς καλεσμένους.

Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκε και η Άννα Βίσση, η οποία ερμήνευσε μεταξύ άλλων καλλιτεχνών κομμάτια της επί σκηνής. Η βραβευμένη τραγουδίστρια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα στιλάτο denim on denim look, το οποίο αποτελούνταν από ένα κοστούμι στο εν λόγω διαχρονικό ύφασμα. Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί μια ανατρεπτική πρόταση κοστουμιού που δεν βλέπουμε συχνά, μας άρεσε όμως πολύ για το fresh take της σε ένα κλασικό outfit που δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε το look με ένα απλό μαύρο T-shirt, ενώ ως αξεσουάρ επέλεξε το it item που θα επικρατήσει στη νέα σεζόν, μια δερμάτινη ζώνη.

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση