Follow us

ZoeK | Η νέα limited συλλογή του brand είναι για τις γυναίκες που τολμούν

Με έμπνευση από τα ταξίδια της Ζωής Κέρος, όπως και τις δυναμικές γυναίκες που εκπροσωπούν το brand.

MissBloom TEAM
ZoeK Courtesy of ZoeK

Η Ζωή Κέρος, ιδρύτρια του brand ZoeK, αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δημιουργική της ματιά μέσα από την τελευταία της συλλογή "Limited Edition". Με έμπνευση που αντλεί από τα ταξίδια της και τις δυναμικές γυναίκες που εκπροσωπούν το brand, η Ζωή δημιουργεί μοναδικά κομμάτια για γυναίκες που τολμούν. Γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους, εκφράζουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από το στιλ τους, και δεν διστάζουν να ξεχωρίσουν.

ZoeK | Η νέα limited συλλογή του brand είναι για τις γυναίκες που τολμούν
madebyzoek_06_09_66723
madebyzoek_06_09_66801

Η συλλογή "Limited Edition” περιλαμβάνει 12 ξεχωριστά σχέδια, κάθε ένα με τη δική του προσωπικότητα, που συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση και τον δυναμισμό. Η συλλογή προσφέρει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο rock 'n' roll edge και την chic θηλυκότητα, κάνοντάς τα ιδανικά για το γραφείο, τις εξόδους στην πόλη, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα βραδινά events. Τα jackets της "Limited Edition" δεν είναι απλώς ρούχα – είναι η απόλυτη δήλωση μόδας για τη γυναίκα που αγαπά να ξεχωρίζει, αποπνέοντας δύναμη και στυλ με κάθε της εμφάνιση. Από jackets με κρόσια, ζωγραφισμένα και κεντημένα στο χέρι, μέχρι blazer που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως την βραδινή έξοδο, κάθε κομμάτι αντανακλά την ελευθερία της έκφρασης που πρεσβεύει το brand ZoeK. Στην συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και jackets με tweed λεπτομέρειες, με μια σύγχρονη ματιά που προσθέτει την απαραίτητη πινελιά πολυτέλειας.

madebyzoek_06_09_66697

Για το brand ZoeK, η μόδα δεν είναι απλώς τάση – είναι η δύναμη της έκφρασης, η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου και η τόλμη να ξεχωρίζεις. Η συλλογή "Limited Edition" είναι ακριβώς για τις γυναίκες που θέλουν να τολμήσουν.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο showroom στην Κηφισιά, στο eshop του brand (www.madebyzoek.com), καθώς και στα πολυκαταστήματα attica Golden Hall και attica City Link.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ