Follow us

Οι φθινοπωρινοί τρόποι για να φορέσεις ένα πλεκτό φόρεμα σαν fashionista

Το πλεκτό φόρεμα είναι must have για το φθινόπωρο.

plekto forema Splash News / Ideal Image

Το φθινόπωρο χαρακτηρίζεται από συχνές εναλλαγές στη θερμοκρασία, ενώ συχνά ο υδράργυρος μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε ώστε να είμαστε προσεγμένα ντυμένες και προστατευμένες από τον καιρό. Όπως πάντα, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, ο κόσμος της μόδας μάς προσφέρει ποικιλία απαντήσεων, μία εκ των οποίων είναι το πλεκτό φόρεμα.

Άνετο και πρακτικό, κομψό και θηλυκό, το πλεκτό φόρεμα είναι ιδανική επιλογή για εσένα που αγαπάς το κομψό ντύσιμό, αλλά και τα κομμάτια που προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορες περιστάσεις και ώρες της ημέρας.

Διαβάστε Επίσης

Έχοντας υποδεχτεί λοιπόν τη νέα σεζόν, σίγουρα αξίζει να στρέψεις την προσοχή σου στα πλεκτά φορέματα, τα οποία είναι must επιλογή είτε για το γραφείο είτε για τις χαλαρές βόλτες στην πόλη είτε ακόμα και για κάποια βραδινή έξοδο. Ανάμεσα σε όλους τους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις όμως υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των experts. Ποιοι είναι αυτοί;

-1 Με καμπαρντίνα

Εάν θέλεις ένα σοφιστικέ και άκρως φθινοπωρινό look για πρωινές περιστάσεις, προτείνουμε να συνδυάσεις το πλεκτό φόρεμά σου με μία καμπαρντίνα. Ολοκλήρωσε το look σου είτε με sneakers είτε με loafers για ένα πολύ άνετο σύνολο.

-2 Με ζακέτα και μποτάκια

Μία εξίσου κομψή εναλλακτική είναι το total knit σύνολο. Φόρεσε δηλαδή το φόρεμά σου και αντί για πανωφόρι πάρε μαζί σου μία πλεκτή ζακέτα ή ένα πουλοβερ. Πέρασέ το στους ώμους σου ή φόρεσέ το ανάλογα με τη θερμοκρασία.

-3 Με δερμάτινο τζάκετ

Για ένα look που αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό, προτείνουμε να φορέσεις το φόρεμά σου με ένα δερμάτινο τζάκετ ή σακάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ μοντέρνο.

-4 Με flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες

Για μία πιο lady like προσέγγιση, φόρεσε το knit dress με flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες που τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους. Προτείνουμε μάλιστα να στρέψεις την προσοχή σου στα mesh shoes που είναι ό,τι πιο hot αυτή την περίοδο.

-5 Με ψηλοτάκουνα παπούτσια

Ποιος είναι πως ένα πλεκτό φόρεμα δεν μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο; Πρόσθεσε μία ζώνη που θα τονίσει τη μέση σου, φόρεσε τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα παπούτσια και πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη με κοσμήματα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ