Οι τσάντες από την Carpisa που θα κρατήσουμε τη νέα σεζόν

Στη συλλογή της Carpisa για το Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024/ 2025 θα βρεις τις τσάντες που θα κρατάς όλη τη χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το φθινόπωρο δίνει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα και αγορές που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα - και τη διάθεσή μας. Οι τάσεις της μόδας, οι νέες συλλογές, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι must-have μας απασχολούν και κρατούν ανεβασμένο το ηθικό την στιγμή που πρέπει να πούμε "αντίο" στο καλοκαίρι. Η Carpisa, ωστόσο, φροντίζει να συντηρήσει το "καλοκαίρι" στις καρδιές μας με τη νέα συλλογή της για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2024 -25 που φιλοξενεί σχέδια σε τσάντες, που πέρα από κομψά και λειτουργικά, διαθέτουν χρώματα και μοτίβα που θα φέρουν τη χαρά στα look σου.

H συλλογή Carpisa Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2024/2025 μας συστήνει δυο νέες σειρές που περιλαμβάνουν όλες τις τσάντες που θα κρατήσεις τη νέα σεζόν: Η "Shades of You" αποθεώνει τις διαφορετικές εκφράσεις της γυναικείας θηλυκότητας, ενώ η "Celebrate Every Day" εξυμνεί τη σύγχρονη γυναίκα και την καθημερινότητά της.

Carpisa: Γνώρισε τη σειρά Shades of You

Η σειρά "Shades of You" εξερευνά την πολυσύνθετη γυναικεία φύση και πώς αυτή αντανακλάται στις διαφορετικές όψεις της καθημερινότητας της. Και φιλοξενεί τσάντες με έντονο το στοιχείο της δημιουργικότητας και της ζωντάνιας. Ένα από τα βασικά μοντέλα της σειράς είναι το σακίδιο πλάτης Adelaide C303 που ξεχωρίζει για το μεσαίο μέγεθος και το καινοτόμο σχήμα του, διαθέτει τρεις εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και δύο ελαστικές πλαϊνές θήκες για δοχεία υγρών, και διακρίνεται με το all-over πολύχρωμο μοτίβο του, που θα βάλει την ξεχωριστή πινελιά στο look σου.

Η τσάντα shopping Adelaide, με το χαρακτηριστικό all-over multi-color print, τις μαλακές χειρολαβές και το ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου, ολοκληρώνει τη σειρά που ξεχωρίζει για την ευελιξία, την πρακτικότητα και την όλο ζωντάνια κομψότητά της.

Τη σειρά συμπληρώνουν τα μοντέλα της Lorenza C326, ένα ευρύχωρο σακίδιο πλάτης, μια τσάντα χειρός με πολύχρωμο ιμάντα ώμου και μια παραδοσιακή τσάντα shopping, όλα φινιρισμένα με δερμάτινο εφέ και πρακτικές αλλά κομψές λεπτομέρειες. Η σειρά Lorena C333 ολοκληρώνει την "Shades of You" με αξεσουάρ όπως πορτοφόλια, θήκες γυαλιών και πορτοφολάκια για κέρματα, κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα με micrograin και all-over print, που προσφέρουν λειτουργική κομψότητα.

Carpisa: Γνώρισε τη σειρά Celebrate Every Day

Η σειρά "Celebrate Every Day" επανερμηνεύει τις ανάγκες και τις επιθυμίες στην καθημερινή ζωή της γυναίκας με όχημα τον μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέροντας τσάντες με γραφικές αντιθέσεις μεταξύ του κλασικού ασπρόμαυρου και του smoky blue. Η capsule αυτή συλλογή αντιπροσωπεύει μία αισθητική και υλική εξέλιξη στις τσάντες Carpisa, με καπιτονέ και πλισέ λεπτομέρειες που χαρίζουν τρισδιάστατη μορφή στα μοντέλα.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της συλλογής βρίσκεται η σειρά Agnese V2 C317 με πρακτικές και εκλεπτυσμένες τσάντες. H shopping bag χωρίς φόδρα από συνθετικό δέρμα σε γρανίτη, με μαγνητικό κλείσιμο και εσωτερικές τσέπες, είναι ιδανική για γυναίκες που αναζητούν πάντα τον συνδυασμό του στιλ με τη χρηστικότητα. Η messenger Agnese, με διπλή θήκη και αποσπώμενο ιμάντα ώμου, εμπλουτίζεται από ένα κομψό μεταλλικό αξεσουάρ με λογότυπο που ενισχύει την προσωπικότητά της και θα κρατήσουν όλες οι γυναίκες με δυναμικό στιλ.

Στη σειρά Lucrezia C278, η δίχρωμη shopping bag χωρίς φόδρα αποτίνει φόρο τιμής στη σοφιστικέ απλότητα. Διαθέτει καλά οργανωμένες θήκες και ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου που αυξάνουν την πρακτικότητά της, διατηρώντας ωστόσο τον μίνιμαλ και προσεγμένο σχεδιασμό της, που θα την αναδείξει στην go-to επιλογή σου σε καθημερινές εμφανίσεις.

Τέλος, η σειρά Ametista C248 παρουσιάζει ευέλικτα μοντέλα, όπως το μίνι τσαντάκι με χερούλι αλυσίδας, η τσάντα με καπάκι και αφαιρούμενο ιμάντα ώμου και το συμπαγές σακίδιο πλάτης, όλα με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως η μεταλλική ετικέτα με λογότυπο από σμάλτο και τα αξεσουάρ με θέμα τη χελώνα. Κάθε μοντέλο αυτής της σειράς ξεχωρίζει για την ανάλαφρη και πρακτική εφαρμογή του επιμελώς ενισχυμένου καπιτονέ νάιλον.

Carpisa: Οι τσάντες που θα κρατάς όλη τη σεζόν

Πρακτικότητα, κομψότητα, καινοτομία είναι τρεις λέξεις που περιγράφουν τις τσάντες που φιλοξενούν οι συλλογές Carpisa. Ειδικά για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024/2025, υπολογίστε την έντονη φαντασία και δημιουργικότητας, τα μοναδικά σχέδια που θα αναβαθμίσουν τα looks σου με μοντέρνα μοτίβα και χρώματα που "σπάνε" τη μονοτονία των χειμερινών τοπίων.

Κάθε σύγχρονη γυναίκα, που κινείται από το πρωί ως το βράδυ μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε υποχρεώσεις και προσωπικό χρόνο, χρειάζεται ευρύχωρες τσάντες όπως οι τσάντες shopping που τα χωράνε όλα, backpacks για την απόλυτη ευελιξία, τσάντες ώμου και χειρός που αναβαθμίζουν τα chic look.

H Carpisa με τις συλλογές τις σε τσάντες και άλλα λειτουργικά αξεσουάρ σε καλεί να απολαύσεις την κάθε ημέρα μετατρέποντας τις μικρές προκλήσεις και συνήθειες σε στιγμές γεμάτες στιλ και αισθητική. Οι τσάντες της, εξάλλου, έχουν σχεδιαστεί για να σε συνοδεύουν σε κάθε περίσταση, διατηρώντας τη χρηστικότητα χωρίς να θυσιάζουν την κομψότητα, χάρη στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τα υλικά τους.

Δες τα βίντεο

.

H συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa:

  • ΜΑΡΟΥΣΙ: The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: Α. Μεταξά 34
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Σωτήρος 28
  • ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Χαϊμαντά & Αριστοφάνους 20
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 95
  • ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μ. Αλεξάνδρου 4
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Μιχαήλ Αγγέλου 8-10
  • ΧΙΟΣ: Απλωταριάς 21
  • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Α. Μεταξά 3, Αργοστόλι
Tags