Follow us

Μαρέβα Μητσοτάκη, Σία Κοσιώνη, βασίλισσα Maxima, Μαριάννα Λαιμού | Όλες οι εμφανίσεις στη συναυλία αφιερωμένη στην Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ποιες διάσημες Ελληνίδες έδωσαν το παρών στο Ηρώδειο;

MissBloom TEAM
βασίλισσα Maxima, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, πριγκίπισσα Catharina-Amalia Studio Panoulis

Μία πολύ ξεχωριστή μουσική συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, η συναυλία ήταν αφιερωμένη στην Ελληνίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το ανεκτίμητο ανθρωπιστικό έργο που πραγματοποίησε στη διάρκεια της ζωής της. Η εν λόγω βραδιά πραγματοποιήθηκε από την οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το "Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και το Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο".

Στη σκηνή ανέβηκαν δώδεκα καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Αντώνης Ρέμος, Σάκης Ρουβάς, Μαρία Φαραντούρη και Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και συνθέτες όπως οι Στέφανος Κορκολής, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Γιώργος Χατζηνάσιος, ενώ οι ηθοποιοί Γρηγόρης Βαλτινός και Κατερίνα Λέχου παρουσίασαν τη ζωή και το έργο της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο ταλαντούχος Γιώργος Νανούρης, ενώ στην εκδήλωσε συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ