Δανάη Παππά | Η εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα του "Άγιου Έρωτα"

Η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας της σειράς λίγο πριν αυτή ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται η νέα δραματική σειρά εποχής, "Άγιος Έρωτας", την οποία θα δούμε από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου και λίγο πριν αυτή μας καθηλώσει μπροστά από τους δέκτες μας, οι συντελεστές της σειράς προσκάλεσαν προσωπικότητες από το χώρο των media και του θεάματος για μια προβολή του πρώτου επεισοδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Θέατρο Λαμπέτη.

Στη σειρά, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο γραφικό Γαλαξίδι, πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Δανάη Παππά, οι οποίοι ερμηνεύουν τον πατέρα Νικόλαο και τη Χλόη αντίστοιχα. Οι δυο τους παρευρέθηκαν φυσικά στην προβολή του πρώτου επεισοδίου, όπως και το υπόλοιπο cast που αποτελείται από τους Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννη Σίντο και Αναστασία Τσιλιμπίου.

Η Δανάη Παππά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην προβολή, επιλέγοντας ένα χακί παντελόνι με πιέτες το οποίο συνδύασε με μεταξωτό πουκάμισο στο χρώμα της σαμπάνιας. Η ίδια συνδύασε το outfit με μαύρα πέδιλα μεσαίου ύψους και με χοντρό τακούνι, διατηρώντας συνολικά μια casual chic προσέγγιση ιδανική για το event.

Η εμφάνιση της Δανάης Παππά