Follow us

Mπέττυ Μαγγίρα | Το MI-RŌ outfit της θα σου δώσει έμπνευση αν πρόκειται να γίνεις κι εσύ νονά

Η ενδυματολογική επιλογή της Μπέττυς Μαγγίρα, που έγινε νονά της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το animal print φόρεμα της από τη Mango είναι η πιο stylish επιλογή του καλοκαιριού - Κοστίζει λιγότερο από 30 € Instagram

Με ένα ιδιαιτέρως κομψό outfit εμφανίστηκε πρόσφατα η Μπέττυ Μαγγίρα κατά τη διάρκεια της βάπτισης της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, Αριάδνης, όπου η ίδια ήταν μάλιστα νονά.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια και performer επέλεξε ένα total white σύνολο του σχεδιαστικού διδύμου των MI-RŌ για την επίσημη περίσταση, το οποίο ήταν ιδανικό για αυτήν την περίοδο του χρόνου που χρειαζόμαστε transitional κομμάτια για τις απρόβλεπτες θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα συνδύασε ένα μάξι σατέν φόρεμα λευκού χρώματος με ασορτί κοντό κιμονό, το οποίο έδενε στη μέση. Τόσο το φόρεμα όσο και το κιμονό διέθεταν φάσα από λευκή δαντέλα, ενώ εντυπωσιακή κίνηση στο outfit έδιναν τα κρόσια που κοσμούσαν το κιμονό. Το σύνολο συνδυάστηκε με δερμάτινο λευκό clutch bag, ενώ το styling διατηρήθηκε σε minimal προσέγγιση, με την ίδια να επιλέγει λιτά κοσμήματα.

Η εν λόγω προσέγγιση, που συνδυάζει μάξι φόρεμα με ταιριαστό ελαφρύ πανωφόρι, είναι ό,τι πρέπει για τους γάμους και τις βαπτίσεις αυτού του διαστήματος, που ακόμη πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους. Κομψό αποτέλεσμα για την περίοδο μπορεί να δημιουργήσει και μια φαρδιά ψηλόμεση παντελόνα με πολυτελή πουκαμίσα από μετάξι και αραχνοΰφαντο σάλι τοποθετημένο στους ώμους.

Η εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα

Mπέττυ Μαγγίρα | Το MI-RŌ outfit της θα σου δώσει έμπνευση αν πρόκειται να γίνεις κι εσύ νονά
Μπέττυ Μαγγίρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ