Follow us

Τώρα μπορείς να φορέσεις κι εσύ τα κοσμήματα που επιλέγει η Dua Lipa και η Olivia Rodrigo

Το Παρίσι συναντά τη Βαρκελώνη σε μια playful συλλογή με προσωπικότητα.

SAFSAFU_Look_02_192 Courtesy of Stradivarius

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να προσθέσεις στα looks σου μια playful πινελιά κοσμημάτων σαν αυτά που επιλέγουν για τις στιλάτες και ανατρεπτικές εμφανίσεις τους προσωπικότητες όπως αυτές των Dua Lipa, Olivia Rodrigo, Leandra Medine, αλλά και Rosalía; Αυτό το φθινόπωρο μπορείς να το κάνεις ακόμα πιο εύκολα, χάρη σε μια συλλογή που έρχεται να ενώσει το διαχρονικό παριζιάνικο στιλ με τη μοναδική ενέργεια της πόλης της Βαρκελώνης.

Ο λόγος για μια νέα συλλογή αξεσουάρ που έρχεται από την ισπανική εταιρεία Stradivarius, η οποία συνεργάζεται με την Ιρανή σχεδιάστρια Safu Seghatoleslami, δημιουργό του γαλλικού brand SafSafu. Η SafSafu x Stradivarius είναι μια capsule συλλογή στην οποία θα βρεις κοσμήματα που αφηγούνται ιστορίες με αναφορές τόσο στο εκκεντρικό cowboy style, όσο και στο διαχρονικό preppy, αφήνοντας στην άκρη την εκκεντρική προσέγγιση για πιο πλούσια statement σχέδια.

Στα εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής όπου επικρατούν οι συμβολισμοί θα βρεις στοιχεία όπως κλειδιά, αστέρια, καρδιές, καουμπόικα καπέλα και τριαντάφυλλα, με τις χρωματικές επιλογές τους να προσφέρουν ένα απαραίτητο bling bling στα looks που θα δημιουργήσεις αυτή τη σεζόν.

Η συλλογή αποτελείται από 15 κομμάτια, από σκουλαρίκια που φοριούνται στο ένα αυτί, μέχρι δαχτυλίδια, μενταγιόν, αλλά και ένα graphic φουλάρι που θα κοσμήσει ιδανικά μια τσάντα ή θα χρησιμοποιηθεί στο styling των μαλλιών σου. Όλα τα κομμάτια διαθέτουν μάλιστα ειδική συσκευασία που συνδυάζει σετ τα οποία μπορούν να φορεθούν μαζί ή ξεχωριστά.

Συνδύασε λοιπόν τα σκουλαρίκια με κλειδιά για να προσφέρεις punk edge σε μια εμφάνιση με plaid στοιχεία, αλλά και το περιδέραιο με χρυσό τριαντάφυλλο και τα αντίστοιχα σκουλαρίκια κόκκινα τριαντάφυλλα και φιόγκους για μια new romantic πινελιά σε ένα total black σύνολο.

Ακολουθούν τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη συλλογή.

Editor’s choice

Τώρα μπορείς να φορέσεις κι εσύ τα κοσμήματα που επιλέγει η Dua Lipa και η Olivia Rodrigo
SAFSAFU_Look_01_134
SAFSAFU_Look_04_095
SAFSAFU_Look_05_025
SAFSAFU_Look_08_113
SAFSAFU_Look_02_192

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ