Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | Με outfit στο χρώμα της μόκας στο Ηρώδειο

Η εμφάνιση της διευθύντριας ειδήσεων του Star σε μια βραδιά αφιερωμένη στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Μάρα Ζαχαρέα

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα χρώμα που αποπνέει διάθεση φθινοπώρου έκανε πρόσφατα η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία παρευρέθηκε στη βραδιά που αφιερώθηκε στη μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η ίδια ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η διευθύντρια ειδήσεων και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star επέλεξε ένα σύνολο της εταιρείας Zeus+Dione στο χρώμα της μόκας. Το εν λόγω σύνολο αποτελούνταν από παντελόνι και πουκάμισο στο signature textured μετάξι της εταιρείας, με το παντελόνι να έρχεται σε γραμμή καμπάνας και το πουκάμισο να διαθέτει Mao γιακά και μονόκουμπο κλείσιμο. Ως προς τα αξεσουάρ, η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε χρυσά σκουλαρίκια και ασορτί σκαλιστό περιδέραιο, τα οποία ταίριαξαν ιδανικά με τον γήινο τόνο των ρούχων της εμφάνισης.

Το καφέ χρώμα κάνει ήδη από το καλοκαίρι του 2024 δυναμικό comeback στα trends, προερχόμενο από τη χρωματική παλέτα που μεσουράνησε στα '90s. Τόσο στα ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ όπως οι δερμάτινες τσάντες και τα παπούτσια, προτάθηκε από τις πασαρέλες οίκων όπως οι Loewe, Ferragamo, Givenchy, Gucci, Hermès, Max Mara, Michael Kors, αλλά Saint Laurent, για top-to-toe εμφανίσεις που ταιριάζουν ιδανικά στο φθινόπωρο.

Η εμφάνιση της Μάρας Ζαχαρέα

Μάρα Ζαχαρέα | Με outfit στο χρώμα της μόκας στο Ηρώδειο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ