Follow us

Buckle my belt | 10 ζώνες για να επενδύσεις στο κλασικό αξεσουάρ όσο αυτό επιστρέφει στις τάσεις

Βασικό αξεσουάρ μιας συλλογής με διαχρονικό χαρακτήρα, η ζώνη επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο το 2024.

Belts Splash News/ Ideal Images

Χρηστικές, αλλά και ένα αξεσουάρ που μπορεί να λειτουργήσει ως statement κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης, οι ζώνες επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο για τη σεζόν Fall/Winter 24-25. Και όχι μόνο επιστρέφουν, αλλά ταιριάζουν ιδανικά με μια σειρά από trends που θα δούμε να κυριαρχούν στις εμφανίσεις μας, από το boho chic και το leopard, μέχρι σε απόλυτη αρμονία με τη χρωματική παλέτα της σεζόν, που θέλει το βουργουνδί και το burnt orange να δίνουν το απαραίτητο splash of colour στις day to evening εμφανίσεις μας.

Αυτό το φθινόπωρο, οι ζώνες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις έρχονται σε ποικιλία σχεδίων και ύφους και θα ταιριάξουν με πολλαπλά στιλ ένδυσης. Είτε λοιπόν σκέφτεσαι μια λεπτή και μινιμαλιστική δερμάτινη ζώνη για definition σε ένα πρωινό σύνολο με παντελόνι, είτε μια φαρδιά σε σουέτ υφή και bronze hardware που θα φορέσεις με boho φορέματα, καιρός για μια βόλτα στα καταστήματα, που κατακλύζονται από το διαχρονικό αξεσουάρ.

Ακολουθούν 10 προτάσεις που θα φορέσεις σε διαφορετικά waistlines, με ενδιαφέροντα embellishing στοιχεία, αλλά και σε γεωμετρίες που θυμίζουν μέχρι και Βικτωριανούς κορσέδες, για στιλάτες εμφανίσεις με ισορροπημένο styling.

Editor’s choice

Σε καφέ απόχρωση, Marks & Spencer

Σε στυλ κορσέ, Mango

Σε burnt orange απόχρωση, Hogan, Kalogirou

Με μινιμαλιστική διάθεση, Liu Jo

Ζώνη με τρουκς και κρίκους, Pink Woman

Με brand logo, Renato Garini, Tsakiris Mallas

Σε ponyskin και animal print, Zara

Σε burgundy απόχρωση, H&M

Με χρυσό hardware, Carpisa

Με τρουκς, κρίκους και ρόμβους, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ