Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το ιδανικό transitional piece για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις

Ένα διαχρονικό ρούχο που θα συνδυάσεις με δεκάδες κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου όσο η θερμοκρασία σταδιακά πέφτει.

H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το καλοκαιρινό της παντελόνι με τον πιο chic τρόπο Instagram@betty_maggira

Το ιδανικό transitional piece για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις φόρεσε πρόσφατα η Μπέττυ Μαγγίρα, χαρίζοντάς μας inspo για να επενδύσουμε σε ένα διαχρονικό κομμάτι που θα συνδυάσουμε με δεκάδες τρόπους. Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη παρουσιάστρια και performer φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια βόλτας με το σύζυγό της και παλαίμαχο πολίστα, Δημήτρη Μάζη, όπως και με τις δύο κόρες τους. Μαζί είχαν και το σκυλάκι τους.

Κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής βόλτας της οικογένειας, η Μπέττυ Μαγγίρα συνδύασε μια κλασική midi denim φούστα με σκίσιμο με ένα λευκό πουκάμισο που έδενε στη μέση. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια tote bag σε μπεζ απόχρωση, όπως και με πέδιλα σε συνδυασμό μπεζ και λευκού.

Αυτό που φυσικά ξεχώρισε στην εμφάνιση δεν ήταν άλλη από τη denim φούστα, ένα κλασικό staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το εν λόγω κομμάτι είναι ιδανικό για effortless συνδυασμούς από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και μπορεί να φορεθεί τόσο με minimal πουκάμισα σαν αυτό της Μπέττυς Μαγγίρα, όσο και με graphic T-shirts για πιο casual/rock διάθεση, αλλά και με ένα μεταξωτό camisole για αντίθεση στην υφή του jean.

Η εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το ιδανικό transitional piece για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ