Αυτά τα παπούτσια από τη Zara συνδυάζουν δύο από τα κορυφαία trends της σεζόν και κοστίζουν λιγότερα από 30 ευρώ

Μια ιδανική fashion προσθήκη στη συλλογή σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος του χρόνου που παραδοσιακά προμηθευόμαστε τα παπούτσια που θα μας συντροφεύσουν στην επιστροφή στην καθημερινότητά μας, είτε πρόκειται για τις πρωινές μας εμφανίσεις στο γραφείο – όπου πάντα θέλουμε μια μικρή ανανέωση – είτε για τις casual στιγμές μας μέσα στην εβδομάδα, όπως μια βόλτα για ψώνια με τις κολλητές μας ή μια έξοδος για σινεμά.

Σημαντικότερα trends της σεζόν Fall/Winter 24-25 δεν είναι άλλα από την bold επιστροφή του animal print, το boho chic χάρη στον οίκο Chloé, οι διαφάνειες, τα βολάν και οι φιόγκοι, οι faux γούνες, τα πλεκτά, οι κάπες και τα plaids. Ως προς τη χρωματική παλέτα, η σεζόν παίρνει το χρώμα του φωτεινού κίτρινου, του βαθέως μπλε και του μπορντό, με το τελευταίο να αποτελεί σίγουρα το χρώμα της σεζόν. Τα δε αξεσουάρ είναι για τους επόμενους μήνες αυστηρά δερμάτινα, ενώ κυρίαρχη τάση στα υποδήματα δεν είναι άλλη από τις μπαλαρίνες, που έρχονται όμως με ανατρεπτικά straps και σε ενδιαφέρουσες υφές.

Συνδυάζοντας λοιπόν δύο από τα παραπάνω trends – αυτό της επικράτησης της burgundy απόχρωσης και των new age μπαλαρίνων – η Zara προτείνει για αυτή τη σεζόν ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι βέβαιο ότι θα φορεθούν πολύ, ανανεώνοντας τις casual chic εμφανίσεις μας με έναν effortless τρόπο. Ο λόγος για ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σε όψη από λουστρίνι, που στολίζεται με ένα εντυπωσιακό buckle με rock διάθεση και που μπορεί να δώσει μια ανατρεπτική διάθεση σε ένα κατά τα άλλα μινιμαλιστικό look.

Θα τις φορέσεις ιδανικά από το πρωί στο γραφείο με μια midi φούστα και λευκό πουκάμισο με βολάν, μέχρι αργά το απόγευμα σε total black outfit που θέλεις να "σπάσεις" με λίγο χρώμα, αλλά και με ένα oversized plaid blazer, ιδανικά από την ανδρική συλλογή για επιπλέον ένταση στον όγκο. Στα 25,95€, είναι η budget επιλογή που θα ευχαριστηθείς πολύ στην καθημερινότητά σου για τους επόμενους μήνες.

Θα τις βρεις εδώ.