Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη διάλεξε το ιδανικό outfit για τη σεζόν από την H&M

Το look της παρουσιάστριας είναι ιδανικό για day to evening εμφανίσεις.

Μαρία Ηλιάκη NDP

Με ένα look κατευθείαν βγαλμένο από τις τάσεις της τρέχουσας σεζόν εμφανίστηκε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη, το οποίο όχι μόνο αποτελεί ιδανικό inspo για τις δικές μας εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα, αλλά μπορούμε και να το αποκτήσουμε αυτούσιο.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τηλεοπτική παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εμφανίστηκε με ένα outfit αποτελούμενο από ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής A/W 2024 της H&M, αναρτώντας σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το look αποτελούνταν από ένα κομψό μακρύ παντελόνι με πιέτες σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδυάστηκε με ασορτί strapless top με κουμπιά, τσέπες και σκίσιμο στην πίσω πλευρά του. Ένα χοντρό κολιέ με καφέ χάντρες κόσμησε ιδανικά τον λαιμό της, ενώ η ίδια κράτησε ως αξεσουάρ ένα τσαντάκι-θήκη κινητού με καπιτονέ ύφανση και μαύρο χρώμα.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη είναι ιδανικό για day to evening εμφανίσεις, αποπνέοντας κομψότητα χωρίς να χάνει την άνεσή του, ενώ οι earthy τόνοι του ταιριάζουν ιδανικά στις αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Η εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη

Θα βρεις τα κομμάτια του look της πιο κάτω.

Παντελόνι.

Strapless top.

Κολιέ.

Τσάντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ