Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Με total white εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Buzzheart

Μια ιδανική ενδυματολογική επιλογή για ένα δροσερό απόγευμα του φθινοπώρου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το φόρεμα που χρειάζεται η κάθε γυναίκα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της Instagram

Τη νέα του ταινία με τίτλο "Buzzheart” παρουσίασε ο σκηνοθέτης Ντένης Ηλιάδης στην Αίγλη Ζαππείου το βράδυ της Δευτέρας, με την πρεμιέρα να συγκεντρώνει πλήθος εγχώριων καλλιτεχνών και celebrities που μαζεύτηκαν για να τιμήσουν τον δημιουργό. Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή της ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία συνοδευόταν από το σύζυγό της και δημοφιλή τραγουδοποιό, Κωστή Μαραβέγια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε για αυτή της την εμφάνιση ένα κομψό total white σύνολο, αποτελούμενο από κλασικό σατέν πουκάμισο και μια off-white παντελόνα με πιέτες. Το outfit συμπλήρωσαν ταιριαστά μια δερμάτινη mini bag σε λευκή απόχρωση, αλλά και slingback γόβες μέτριου τακουνιού με λεπτομέρεια τη μαύρη στρογγυλή μύτη, κλείνοντας το μάτι σε ένα Chanel staple.

Η εν λόγω ενδυματολογική επιλογή ήταν ιδανική για το δροσερό φθινοπωρινό απόγευμα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα, εκπέμποντας casual chic vibe. Αυτού του είδους οι effortless συνδυασμοί μπορούν να σταθούν όχι μόνο σε μια απογευματινή έξοδο στην πόλη ή ένα dinner, αλλά και σε μια πρωινή εμφάνιση γραφείου.

Η εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τόνια Σωτηροπούλου | Με total white εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας Buzzheart
6Z3A6013

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ