Follow us

10 μπορντό τσάντες για να επενδύσεις στο χρώμα της σεζόν

Τσάντες για όλες τις ώρες της μέρας στην απόχρωση που ταιριάζει γάντι στο φθινόπωρο.

Burgundy bag Splash News/ Ideal Images

Είναι με διαφορά το χρώμα που θα φορεθεί περισσότερο αυτή τη σεζόν, έχοντας κατακτήσει τα trends των catwalks ολόκληρου του κόσμου. Από τα maxi patent trench coats, στα oversized blazers και από τα φορέματα σε πολυτελές βελούδο, μέχρι τα boho σιφόν πουκάμισα, το μπορντό είναι η τάση στην οποία αξίζει να επενδύσεις φέτος, ανανεώνοντας με κομψό τρόπο τη συλλογή σου.

Όμως το μπορντό δεν είναι μονάχα ένα χρώμα που θα δούμε στα ρούχα της σεζόν, αλλά και αυτό που θα επικρατήσει και στα αξεσουάρ που θα μας συνοδεύσουν στην καθημερινότητα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας. Ενδεικτικά, η Victoria Beckham παρουσίασε για τη σεζόν Fall/Winter 24-25 δερμάτινα clutches και pouches σε βουργουνδί απόχρωση, με τον οίκο McQueen να παρουσιάζει γεωμετρικές crossbody τσάντες στην ίδια απόχρωση, σε σχέδιο Seán McGirr. Στο ίδιο χρώμα παρουσίασε leather προτάσεις και ο οίκος Coach, που επανέρχεται δυναμικά ως ένα από τα brands για το οποίο θα ακούσουμε πολλά φέτος.

Αν λοιπόν θέλεις να εντάξεις το μπορντό χρώμα στη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου και του χειμώνα που έρχεται, γιατί να μην επενδύσεις πέρα από τα ρούχα και σε ένα ποιοτικό αξεσουάρ που θα κρατήσεις είτε τις πρωινές, είτε τις βραδινές ώρες. Μια τσάντα στο χρώμα του κρασιού θα χαρίσει ένα συγκρατημένο splash of colour στα looks σου και θα την ταιριάξεις εύκολα με μαύρα, off-white, greige και κυπαρισσί outfits. Ακολουθούν 10 επιλογές για όλες τις ώρες.

Editor’s choice

Με χερούλι από μπαμπού, Carpisa

Tote bag, Tommy Hilfiger

Τσάντα σάκος οβάλ, Zara

Mini pouch, Longchamp

Crossbody, Themoirè, Kalogirou

Τσάντα ώμου, H&M

Τσάντα Ώμου, Calvin Klein

Crossbody, Ted Baker, Haralas

Maxi σάκος, Zara

Δερμάτινη τσάντα, Answear Lab

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ