Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το πιο διάσημο παντελόνι του φθινοπώρου από τη Zara

Η Ευγενία Σαμαρά υιοθέτησε μία από τις διασημότερες τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
eugeniasamara @eugeniasamara

Η επιστροφή στην κανονικότητα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές σήμανε και την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Για ποιον λόγο μπορεί να μας ενδιαφέρει εμάς ως fashion lovers; Επειδή, οι εμφανίσεις των διάσημων Ελληνίδων που παρουσιάζουν τις ποικίλες εκπομπές στην τηλεόραση μπορούν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα πρόσφατο look που φόρεσε η Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή Switch που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό look, υιοθετώντας μάλιστα μία από τις διασημότερες τάσεις της νέας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα λευκό halter neck τοπ με ένα ψηλόμεσο flare παντελόνι σε leopard μοτίβο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ μπότες, ενώ όσονα φορά στα κοσμήματα, επέλεξε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Από το outfit της ξεχωρίσαμε κυρίως το παντελόνι, το οποίο πρόκειται να βρεις στη νέα συλλογή της Zara. Το leopard μοτίβο μάλιστα είναι μία από τις διασημότερες τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο.

Το leopard print στις πασαρέλες

Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, κάθε γυναίκα πρόκειται να πειστεί για τη στιλιστική αξία του leopard print. Αυτό οφείλεται στις συλλογές των οίκων Alaïa, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Zimmermann, Michael Kors, Ester Manas και Versace, που μας παρουσίασαν διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσουμε ανάλογα με το στιλ μας.

Πώς θα το φορέσεις με στιλ

-1 Ένας τρόπος για να φορέσεις το leopard μοτίβο χωρίς να κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα είναι να το συνδυάσεις με μαύρο. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό μοτίβο συνδυάζεται άψογα με μαύρο ή τζιν παντελόνι ή φούστα και το αποτέλεσμα είναι αρμονικό.

-2 Ένα παλτό ή ένα σακάκι σε leopard μοτίβο πρόκειται να λειτουργήσει ως η πινελιά που θα κάνει τη διαφορά στο χειμερινό στιλ σου, αλλά και θα το αναβαθμίσει. Ειδικά, εάν αγαπάς τα μονοχρωματικά looks, ένα τέτοιο statement πανωφόρι είναι ιδανική επιλογή.

-3 Να θυμάσαι επίσης πάντα πως υπάρχουν τα αξεσουάρ. Αυτό σημαίνει πως ένα ζευγάρι flat μπαλαρίνες ή ένα ζευγάρι γόβες, ένα καπέλο ή ένα κασκόλ σε αυτό το τόσο εντυπωσιακό μοτίβο θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση χωρίς να "ξεφύγεις" από το στιλ σου. Με αυτές τις μικρές πινελιές μάλιστα θα καταλάβεις εάν όντως σου αρέσει μία τάση.

Το φθινοπωρινό look της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το πιο διάσημο παντελόνι του φθινοπώρου από τη Zara

Get the Look

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στο πίσω μέρος Zara

Ψηλόμεσο παντελόνι Zara

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πέντε τσέπες Zara

Ριχτό παντελόνι Zara

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ