Follow us

Αυτές είναι οι H&M μπότες που ταιριάζουν τέλεια με φθινοπωρινά φορέματα | Θα λάβεις σίγουρα κοπλιμέντα

Οι μπότες για τις οποίες θα σε ρωτούν όλοι από που αγόρασες.

MissBloom TEAM
mpotes Splash News / Ideal Image

Οι μπότες ανήκουν στην κατηγορία των items που έχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Είναι οι πρωταγωνιστές των φθινοπωρινών και χειμερινών εμφανίσεων, κομψές, πολύ θηλυκές και μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους. Ο λόγος για τις knee length μπότες, που μπορεί να μην έχουν φύγει ποτέ από τη μόδα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν σίγουρα την τιμητική τους.

Διαβάστε Επίσης

Για τη νέα σεζόν λοιπόν, ο κόσμος της μόδας έθεσε ως στόχο να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στις all time classic μαύρες μπότες και το σίγουρο είναι πως το πέτυχαν. Σε e-shops και καταστήματα θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από μαύρες μπότες, που αξίζουν την προσοχή σου. Ωστόσο, ανάμεσα σε όλες τις συλλογές, εμείς ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι μπότες από τη νέα συλλογή τη H&M. Πρόκειται για ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες που φτάνουν έως το γόνατο και ταιριάζουν τέλεια με τα φθινοπωρινά και χειμερινά φορέματα, αλλά και φούστες. Είναι ιδανικές μάλιστα για εσένα που δεν συμπαθείς ιδιαιτέρως τα καλσόν, αφού σε συνδυασμό με τα φορέματα σε midi/maxi μήκος θα αισθάνεσαι πιο άνετα.

Extra Styling Tip: Ένα microtrend που έχει επιστρέψει επίσης είναι οι μπότες πάνω από το παντελόνι. Φέτος, λοιπόν, φορέστε τις αγαπημένες σας μπότες πάνω από τα παντελόνια, denim ή υφασμάτινα.

Οι must have μπότες του φθινοπώρου

Δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο H&M
Δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο H&M

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ