Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την ιδανική fashion επιλογή για πρωινά outfits

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη είχε ως focus ένα staple κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Μια στιλάτη ενδυματολογική επιλογή έκανε πρόσφατα η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα outfit στο οποίο ξεχώριζε η φαρδιά λευκή παντελόνα, ιδανικό κομμάτι για πρωινά outfits που μπορεί να αναβαθμιστεί ή να γίνει dress-down ανάλογα με το styling. Η Μαρέβα Μητσοτάκη τη συνδύασε με μεσάτο navy blazer με εμφανείς τσέπες, αλλά και ένα μαύρο T-shirt, δημιουργώντας μια απλή εμφάνιση, από την οποία δεν έλειπε ωστόσο η κομψότητα. Ως προς τα αξεσουάρ, η ίδια φόρεσε ένα minimal παντατίφ στο λαιμό, αλλά γυαλιά ηλίου με μοντέρνο, διαφανή σκελετό.

Η λευκή παντελόνα μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου για πρωινές εμφανίσεις, με πολυτελή basic μονόχρωμα κομμάτια όπως T-shirts και λινά, βαμβακερά ή μεταξωτά πουκάμισα, αλλά και με πανωφόρια σε πιο εντυπωσιακές γραμμές. Αποτελεί επίσης ένα κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε smart casual εμφανίσεις μέχρι αργά το απόγευμα.

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη