Follow us

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την ιδανική fashion επιλογή για πρωινά outfits

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη είχε ως focus ένα staple κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή.

MissBloom TEAM
Μαρέβα Μητσοτάκη ndp

Μια στιλάτη ενδυματολογική επιλογή έκανε πρόσφατα η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα outfit στο οποίο ξεχώριζε η φαρδιά λευκή παντελόνα, ιδανικό κομμάτι για πρωινά outfits που μπορεί να αναβαθμιστεί ή να γίνει dress-down ανάλογα με το styling. Η Μαρέβα Μητσοτάκη τη συνδύασε με μεσάτο navy blazer με εμφανείς τσέπες, αλλά και ένα μαύρο T-shirt, δημιουργώντας μια απλή εμφάνιση, από την οποία δεν έλειπε ωστόσο η κομψότητα. Ως προς τα αξεσουάρ, η ίδια φόρεσε ένα minimal παντατίφ στο λαιμό, αλλά γυαλιά ηλίου με μοντέρνο, διαφανή σκελετό.

Η λευκή παντελόνα μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου για πρωινές εμφανίσεις, με πολυτελή basic μονόχρωμα κομμάτια όπως T-shirts και λινά, βαμβακερά ή μεταξωτά πουκάμισα, αλλά και με πανωφόρια σε πιο εντυπωσιακές γραμμές. Αποτελεί επίσης ένα κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε smart casual εμφανίσεις μέχρι αργά το απόγευμα.

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με την ιδανική fashion επιλογή για πρωινά outfits

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ