Follow us

H&M A/W 2024 | Οι ωραιότερες εμφανίσεις από το μεγάλο πάρτι της H&M στο Λονδίνο με καλεσμένη την Charli xcx και τον Jamie xx

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Τάμτα, Έβελυν Καζαντζόγλου και Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκαν επίσης καλεσμένες στο πάρτι, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τα looks τους.

H&M London Party Courtesy of H&M

Τη νέα της συλλογή A/W 2024 παρουσίασε η H&M στις 12 Σεπτεμβρίου, μέσα από ένα μεγάλο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή Lila Moss – κόρη της Kate Moss – η οποία και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια A/W 2024 της εταιρείας.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στo Copper Box Arena στην περιοχή του East End και ήταν γεμάτη από happenings, installations και διαδραστικά στοιχεία σε επιμέλεια των καλλιτεχνών Maximo Recio και Weirdcore μαζί με τον Albert Moya, που είναι επίσης πρόσωπο πίσω από την ταινία της καμπάνιας Α/W 2024. Το ίδιο βράδυ παρουσιάστηκε ένα χορευτικό act από τους χορευτές της καμπάνιας, αλλά και μια ειδική εμφάνιση από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα της ηλεκτρονικής μουσικής και επίσης πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, Charli xcx. Τη διασκέδαση στο after-party όρισαν τα DJ sets από τους εκλεκτούς μουσικούς Jamie xx και SHERELLE.

H&M A/W 2024 | Οι ωραιότερες εμφανίσεις από το μεγάλο πάρτι της H&M στο Λονδίνο με καλεσμένη την Charli xcx και τον Jamie xx
London-hm-event-Charli-xcx-06

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ήταν οι Naomi Campbell, Ncuti Gatwa, Iris Law, Rafferty Law, Shay Mitchell, Amelia Grey, ενώ εκπροσωπώντας την H&M Ελλάδας βρέθηκαν εκεί και οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Τάμτα, Έβελυν Καζαντζόγλου και Τόνια Σωτηροπούλου.

F1050141

Η εν λόγω βραδιά υπήρξε ο πρώτος σταθμός σε μια παγκόσμια σειρά ξεχωριστών γεγονότων, που θα αποτελέσουν τον εορτασμό της μόδας και της μουσικής από την εταιρεία, και θα σταθούν ως αφορμή για να ενωθεί μια ευρεία κοινότητα δημιουργών σε πόλεις-πρωτεύουσες της μόδας σε όλο τον κόσμο, όπως η Νέα Υόρκη, η Στοκχόλμη, το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Μόναχο. Η H&M ανοίγει μάλιστα την πρόσκληση στο κοινό, επιτρέποντας στους πελάτες της να παρευρεθούν σε κάθε εκδήλωση μέσω εγγραφών στα social media.

Ως προς τη συλλογή A/W 2024, σε αυτή ξεχώρισαν μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, όπως το animal print και το plaid, αλλά και τα δερμάτινα κομμάτια, οι διαφάνειες και το μπορντό χρώμα, τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ.

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις στο μεγάλο πάρτι της H&M στο Λονδίνο.

London-hm-event-Charli-xcx-BTS-05
London-hm-event-Lila-Moss-SW2-2608-V0FvWcOw
London-hm-event-Shay-Mitchell-01
London-hm-event-Hanna-Larsson-SW1-2114-d4FeNyyz
London-hm-event-Charlie-XCX-SW1-1676-j8MKoU2o.
Έβελυν Καζαντζόγλου_2
Ηλιάνα Παπαγεωργίου_2
Τόνια Σωτηροπούλου
Έβελυν Καζαντζόγλου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Τόνια Σωτηροπούλου_2
Tamta
Tamta_2

Η συλλογή A/W 2024 κυκλοφόρησε online στο hm.com και σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως στις 12 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την εκδήλωση στο Λονδίνο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ