Η Βάλια Χατζηθεοδώρου κράτησε την τσάντα που ταιριάζει με κάθε casual outfit

Η τσάντα της Βάλιας Χατζηθεοδώρου κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ακόμα κι αν οι τάσεις της μόδας που παρουσιάζονται στις fashion weeks έχουν την ικανότητα να μας προσκαλούν ενθουσιασμό, κάθε φορά που ξεκινάμε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, η προσοχή μας στρέφεται πως τα κομμάτια που χαρακτηρίζονται από πρακτικότητα. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ που δεν στερούνται ενδιαφέροντος ή κομψότητας, αλλά μπορούμε να τα φοράμε με ευκολία στην καθημερινότητά μας χωρίς να μας απασχολεί ιδιαιτέρως το styling. Μία από αυτές τις τσάντες κράτησε και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, κατάλληλο για αυτή την περίοδο, στο οποίο συνδύασε κομμάτια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε skinny γραμμή. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια με vintage αισθητική και κράτησε μία crossbody τσάντα σε ανοιχτή μπλε απόχρωση. Πρόκειται μάλιστα για μία κομψή τσάντα από τη νέα συλλογή της Carpisa, η οποία κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Από την εν λόγω εμφάνισή της Βάλιας Χατζηθεοδώρου, αξίζει να κρατήσεις δύο στιλιστικές συμβουλές. Αφενός πως ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσεις τον διαχρονικό συνδυασμό "λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι" είναι να προσθέσεις απλώς ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή κάποιο άλλο κόσμημα. Η δεύτερη συμβουλή είναι πως μία τσάντα όπως αυτή που επέλεξε η παρουσιάστρια είναι ιδανική επιλογή για τα καθημερινά casual outfits, αφού χωρά ό,τι χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου και συνδυάζεται εύκολα με διάφορα looks.

Το casual chic σύνολο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Get the Item

Trunk bag - Berenice Carpisa

Θα τη βρεις εδώ.