Follow us

Metallic Fever | Το μεγαλύτερο trend που είδαμε στα φετινά Emmy Awards

Celebrity looks που ξεχώρισαν με metallic ενδυματολογικές επιλογές στον τηλεοπτικό θεσμό.

Ella Purnell Emmys 2024 Instagram @justjared

Τα είδαμε προηγουμένως να κατακτούν τα runways οίκων μόδας όπως οι Blumarine, Carolina Herrera και Coperni μεταξύ άλλων, ήταν λοιπόν αναμενόμενο να τα δούμε να λάμπουν και στο κόκκινο χαλί των Emmy Awards 2024. Ο λόγος για τα αστραφτερά metallics, που ξεχώρισαν σε εμφανίσεις A-list celebrities όπως οι Kristen Wiig, Ella Purnell και Gillian Anderson, τόσο σε ασημί, όσο και σε χρυσές εκδοχές τους.

Συγκεκριμένα, στην 76η τελετή των Primetime Emmy Awards, την οποία παρουσίασαν οι ταλαντούχοι Eugene και Dan Levy, είδαμε την Kristen Wiig να περπατά με ένα strapless χρυσό φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta, σε styling της Karla Welch που επιμελήθηκε και εμφανίσεις όπως αυτές των Sarah Paulson και Greta Gerwig. Την παράσταση στην εμφάνιση έκλεψε το οδοντωτό στρίφωμα του φορέματος, όπως και τα διαμαντένια κοσμήματα που επέλεξε η star του "Palm Royale”.

Η Gillian Anderson από την άλλη, διάλεξε ένα textured square-neck φόρεμα της Emilia Wickstead, σε ασημένια απόχρωση. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνιση με επίσης μεταλλικό clutch και κοσμήματα του οίκου Martin Katz.

Το custom Oscar de la Renta φόρεμα της Christine Baranski κινήθηκε σε τόνους του χρυσού, ενώ ήταν διακοσμημένο με floral print. Την παράσταση έκλεψαν τα κόκκινα Roger Vivier τακούνια της με διακοσμημένα buckles, με την εμφάνισή της να έχει επιμεληθεί η στιλίστρια Christina Ehrlich.

Σε πιο edgy ύφος, η Ella Purnell επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα Rabanne στο signature chainmail του οίκου, με halter ντεκολτέ και διαμαντένια αξεσουάρ του οίκου De Beers.

Η Catherine O’ Hara έλαμψε από την άλλη με ένα embroidered μάξι φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta σε ασημένια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα της εταιρείας Jared Atelier.

Τέλος, η πιο εντυπωσιακή metallic εμφάνιση στα φετινά Emmys ήταν με διαφορά αυτή της ανερχόμενης Nicola Coughlan, η οποία επέλεξε ένα ασημένιο Prabal Gurung ensemble με ενδιαφέρουσα γεωμετρία. Το σύνολο αποτελούνταν από ένα sequin mini φόρεμα με φαρδύ peplum πατρόν και ασορτί pencil φούστα που έφτανε μέχρι τα πόδια της ηθοποιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ