Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με strapless κόκκινο φόρεμα στην πρεμιέρα της εκπομπής "Happy Day" | Η τάση που υιοθέτησε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε μία από τις κορυφαίες τάσεις του φθινοπώρου.

MissBloom TEAM
stam_tsimtsili @stam_tsimtsili

Η σημερινή ημέρα, 16/09 είναι γεμάτη από τηλεοπτικές πρεμιέρες. Εκτός από τη Φαίη Σκορδά που επέστρεψε στο Mega με την "Buongiorno", η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε επίσης come back στα τηλεοπτικά πλατό. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέστρεψε 11η χρονιά με την εκπομπή "Happy Day" στον Alpha, έχοντας στο πλευρό της την ίδια παρέα.

Διαβάστε Επίσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, λέγοντας "Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμέναμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να κάνουμε παρέα, να πιούμε τον καφέ μας, να κάνουμε παρέα. Για εμάς είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας αυτή η καλημέρα, αυτό που έχουμε χτίσει δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε. Πώς γίνεται μετά από 11 χρόνια να υπάρχει πάντα μια γλυκιά αγωνία, ένα άγχος, ένα καρδιοχτύπι; Ίσως γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε η πρωινή σας παρέα; Γιατί μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας;".

Για την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο mini strapless φόρεμα, που αναδείκνυει τα καλλίγραμμα πόδια της. Συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε επίσης κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο μάλιστα είναι μία από τις διασημότερες χρωματικές τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025.

Έντονο και επαναστατικό, θηλυκό και sexy, το κόκκινο πρωταγωνιστεί στον κόσμο της μόδας και για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Φέτος, το είδαμε στις συλλογές των Alexander McQueen, Miu Miu, Balmain και Courrèges σε καμπαρντίνες, φορέματα, δερμάτινα παντελόνια, καλσόν, αλλά και σε αξεσουάρ.

Δες εδώ το look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ