Follow us

Η Φαίη Σκορδά με λευκό mini φόρεμα και μαύρες cowboy μπότες στην πρεμιέρα της εκπομπής "Buongiorno"

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Mega.

MissBloom TEAM
fayskorda @fayskorda

Μία πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Φαίη Σκορδά, αφού έκανε πρεμιέρα η εκπομπή που θα παρουσιάζει στην πρωινή ζώνη του Mega. Ο τίτλος της είναι "Buongiorno" και στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκεται οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ανδρέας Μικρούτσικος και Νάνσυ Νικολαΐδου. Ο πρώτος καλεσμένος για την πρεμιέρα της εκπομπής είναι ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπό, 16/09, η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε τους τηλεθεατές της λέγοντας "Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to "Buongiorno" με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω".

Για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα λευκό mini φόρεμα, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες cowboy μπότες.

Δες εδώ το look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ