5 πανεύκολες συμβουλές μόδας που θα σε κάνουν να μοιάζει με fashionista του Pinterest

Πώς θα κάνεις τα looks σου να θυμίζουν κάτι από το Pinterest.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Είναι κάτι που έχει συμβεί λίγο ή πολύ σε όλες μας. Χτυπάει το πρωινό ξυπνητήρι και χρειάζεται να ετοιμαστούμε άμεσα για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας. Ωστόσο, όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα μας, η έμπνευση για τους συνδυασμούς που μπορούμε να δημιουργήσουμε μοιάζει να έχει εξαφανιστεί. Ακριβώς αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να ανοίξεις τα social media, όπως το Instagram ή το Pinterest, ώστε να εμπνευστείς. Ωστόσο, για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε looks, τα οποία αποτελούνται από κομμάτια που έχουμε οι περισσότερες στις συλλογές μας. Αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι κάποιες χρήσιμες και εύκολες συμβουλές μόδας που έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν το αποτέλεσμα. Σαν μία ακόμα απόδειξη πως η κομψότητα και το προσεγμένο στιλ δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο.

Διαβάστε Επίσης

-1 Εάν έχεις τη διάθεση να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, ωστόσο να δημιουργήσεις ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο και αξεσουάρ σε έντονη απόχρωση. Ακολουθώντας τις χρωματικές τάσεις για τη νέα σεζόν, οι τσάντες και τα παπούτσια σε κόκκινη ή μπορντό χρώμα είναι ιδανική επιλογή.

-2 Κάποιες φορές, η κομψότητα κρύβεται στην απλότητα και δεν χρειάζεται να υπερπροσπαθείς για να δημιουργήσεις ένα κομψό, προσεγμένο αποτέλεσμα. Για την τρέχουσα περίοδο λοιπόν, αρκεί να δημιουργήσεις ένα double denim σύνολο, συνδυάζοντας ένα τζιν μπουφάν με παντελόνι ή ένα τζιν πουκάμισο με φούστα. Για ένα ακόμα πιο άνετο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

-3 Τα τελευταία χρόνια, τα σοφιστικέ look στα οποία πρωταγωνιστούν τα γιλέκα είναι τα αγαπημένα των fashionistas. Φέτος το φθινόπωρο λοιπόν, επέλεξε ένα πλεκτό ή υφασμάτινο γιλέκο και συνδύασε το με maxi φούστα. Το αποτέλεσμα θα είναι cool και πολύ σύγχρονο.

-4 Τις ημέρες που δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με το styling, αρκεί να φορέσεις ένα combo που σε κάνει να νιώθεις άνετα, όπως το λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με τζιν παντελόνι. Ο τρόπος για να αναβαθμίσεις το αποτέλεσμα είναι ένα statement αξεσουάρ όπως οι Mary Janes σε έντονο χρώμα ή σε metallics.

-5 Πέμπτο και τελευταίο look που προτείνουμε να δημιουργήσεις αυτή την περίοδο είναι ο συνδυασμός της πλεκτής ζακέτας με σορτς ή βερμούδα. Το look σου θα είναι preppy και πολύ θηλυκό.

Διαβάστε Επίσης