Follow us

NYFW | Street style looks για την απαραίτητη έμπνευση για τη νέα σεζόν

Τα fashion girls του Big Apple μας χαρίζουν inspo για τις εμφανίσεις του φθινοπώρου και του χειμώνα.

street style Splash News / Ideal Image

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης αποτελεί παραδοσιακά πηγή έμπνευσης όχι μόνο χάρη στα trends που ξεπηδούν καθημερινά από τα πλούσια catwalks της, αλλά και από τα street style looks που μας χαρίζουν απλόχερα οι influencers και τα fashion girls της πόλης.

Φέτος όπως και κάθε χρόνο, οι δρόμοι του Big Apple ομόρφυναν ακόμα περισσότερο από τις ενδιαφέρουσες εμφανίσεις των καλεσμένων του fashion week, το οποίο διαχρονικά χαρακτηρίζεται από τη νεανική του ενέργεια, την πολυπολιτισμική του προσέγγιση και τα Sex And The City vibes του. Ενδιαφέροντα denim looks, elevated basics, leopard trend, διαφάνειες, punkish plaid, head-to-toe leather, μπορντό και φωτεινό κίτρινο είναι μόλις λίγες από τις τάσεις που θα δούμε για τη σεζόν που μόλις ξεκινά, με τις street style heroes της πόλης να επιλέγουν ένα κράμα των παραπάνω για τις φετινές τους εμφανίσεις.

Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο αυτόν τον Σεπτέμβρη δεν ήταν άλλο από τη minimal προσέγγιση στις εμφανίσεις, με τις απλές γραμμές στα ρούχα να αποτελούν κυρίαρχη επιλογή για day to night looks και την προσοχή να δίνεται στην υψηλή ποιότητα των fashion items. Πολλά δε από αυτά ήταν vintage προέλευσης, ταυτοτικό άλλωστε στοιχείο του στιλ της πόλης.

Ακολουθούν 12 street style looks που θα σου χαρίσουν έμπνευση και για τις δικές σου εμφανίσεις τους επόμενους μήνες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ