Follow us

Δανάη Παππά |Με εντυπωσιακό φόρεμα MI-RŌ στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης

Η Δανάη Παππά ταξίδεψε στο Μεγάλο Μήλο με τους ηθοποιούς της σειράς "Σασμός".

Δανάη Παππά Instagram

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε πρόσφατα η ηθοποιός Δανάη Παππά, όπου και παρευρέθηκε με αγαπημένα της πρόσωπα από τη σειρά "Σασμός" στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Εκεί η σειρά απέσπασε βραβείο, αφού ως παραγωγή κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η ηθοποιός, που φέτος θα δούμε ως Χλόη στη σειρά "Άγιος Έρωτας", πέρασε χρόνο στην Αμερική με την τηλεοπτική της μαμά από τον "Σασμό", Αλίνα Κωτσοβούλου, αλλά και τη Μαρία Πρωτόπαππα. Οι ίδιες φαίνεται πως διατηρούν φιλία μετά τη γνωριμία τους στη σειρά και δεν έχασαν την ευκαιρία να αναρτήσουν αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram.

Η Δανάη Παππά ανέβασε στο Instagram και ένα βίντεο από τη βραδιά της απονομής των βραβείων στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, στο οποίο και αναδεικνύεται το λαμπερό της outfit. Αυτό αποτελούνταν από ένα μαύρο φόρεμα των "δικών μας" MI-RŌ, με ντεκολτέ με έντονο V και ενσωματωμένη φούστα με μακριά κρόσια και πούλιες. Τα στοιχεία της φούστας έδιναν υπέροχη κίνηση και λάμψη στην εμφάνιση που συνδυάστηκε με ψηλές μαύρες μπότες, αποπνέοντας girly vibe.

Η εμφάνιση της Δανάης Παππά στη Νέα Υόρκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ