Follow us

Η Βίκυ Καγιά με ένα φόρεμα με print που θα επικρατήσει στις τάσεις της σεζόν

Το εντυπωσιακό φόρεμα του επέλεξε για να περάσει χρόνο δίπλα στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά Instagram

Κάθε νέα σεζόν έχει τις τάσεις της και μερικά prints που χωρίς αμφιβολία επικρατούν των υπολοίπων. Αυτή τη σεζόν, νικητής φαίνεται πως θα στεφθεί το bold και πάντα με ανατρεπτική διάθεση animal print, το οποίο είδαμε στις συλλογές Fall/Winter 24-25 να προτείνεται από οίκους μόδας όπως οι Versace, Louis Vuitton, Marni και Dior.

Το εν λόγω print θα φορεθεί με κάθε πιθανό τρόπο το φετινό φθινόπωρο και το χειμώνα, από τα denim παντελόνια και φούστες των casual εμφανίσεών μας, μέχρι σε ελαστικές ολόσωμες φόρμες με αέρα από τη δεκαετία του ’80, σε ογκώδη μάλλινα παλτό και faux fur πανωφόρια, σε μεταξωτές φούστες και φορέματα, αλλά και σε two pieces για day to night εμφανίσεις.

Η Βίκυ Καγιά, μια από τις πιο κομψές παρουσίες στο χώρο της μόδας και της εγχώριας showbiz, επέλεξε να φορέσει την τάση αυτό το φθινόπωρο, διαλέγοντας μάλιστα ένα εντυπωσιακό φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα αέρινο σιφόν φόρεμα του brand Costarellos, σε κλασικό animal print γήινων αποχρώσεων και με λεπτομέρειες από μαύρη δαντέλα. Η ίδια ολοκλήρωσε το styling της εμφάνισης με μια μαύρη μπαντάνα που μάζευε προς τα πίσω τα μαλλιά της, αλλά και με γυαλιά ηλίου σε διαχρονική ταρταρούγα.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες πόζαρε με την εν λόγω εμφάνιση, απολαμβάνοντας χρόνο δίπλα στην θάλασσα όσο η θερμοκρασία είναι ακόμα σε επίπεδα καλοκαιριού.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά με animal print φόρεμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ