Follow us

Emily in Paris | Μήπως το στιλ της Lily Collins στο Press Tour είναι πολύ καλύτερο από της σειράς;

Η αμήχανη στιγμή που το στιλ της Lily Collins θυμίζει περισσότερο Γαλλίδα fashionista στο Press Tour από ότι στη σειρά.

Emily in Paris Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν κάποιες σειρές η ταινίες που γράφουν ιστορία στην pop κουλτούρα επειδή είναι τέλειο δείγμα της έβδομης τέχνης. Υπάρχουν όμως και κάποιες σειρές που απασχολούν το κοινό και τα media επειδή γίνονται εύκολα αντικείμενο συζήτησης λόγω των πρωταγωνιστών, των συντελεστών ή ακόμα και των στιλιστικών επιλογών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά "Emily in Paris" που οι τέσσερις κύκλοι της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως σήμερα, πάντα καταφέρνουν να απασχολούν την επικαιρότητα.

Η Lily Collins ως Emily Cooper, δηλαδή ως η βασική ηρωίδα της σειράς λειτούργησε ως πρωταγωνίστρια στις συζητήσεις που αφορούσαν κυρίως τις στιλιστικές επιλογές της. Οι περισσότεροι υποστήριζαν πως το στιλ της Emily Cooper δεν θύμιζε σε τίποτα το στιλ των Γαλλίδων, δηλαδή των γυναικών που είναι σαν σημείο αναφοράς για τον κόσμο της μόδας. Κάποιοι το χαρακτήρισαν κιτς και κάποιοι too much. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα, υπήρχαν και εκείνοι που λάτρεψαν το στιλ της Emily Cooper, και έσπευσαν να το αντιγράψουν.

Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία του δεύτερου μισού από τον τέταρτο κύκλο του "Emily in Paris", κάναμε μία παρατήρηση. Μήπως το στιλ της Lily Collins στο Press Tour είναι πολύ καλύτερο από της σειράς;

Για την πρεμιέρα της σειράς στο Los Angeles, η Lily Collins φόρεσε ένα ultra chic σύνολο που έχει την υπογραφή του γαλλικού οίκου μόδας Saint Laurent. Πρόκειται για ένα look σε γήινες αποχρώσεις που αποτελείται από ένα V bodysuit και μία midi pencil φούστα, μία μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρες slingback γόβες.

Το επόμενο look που ξεχωρίσαμε είναι εκείνο που φόρεσε η Lily Collins στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Κοπεγχάγης σε συνεργασία με τη Vogue Scandinavia. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα γκρι φόρεμα με την υπογραφή του δανέζικου brand Mark Kenly Domino Tan, που είναι γνωστό και ως MKDT Studio. Το φόρεμα ανήκει στη συλλογή pre-fall 2024. Συνδύασε το φόρεμά της με τις viral mesh μπαλαρίνες του οίκου Alaïa και Cartier κοσμήματα.

Στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς στο Los Angeles, η Lily Collins έριξε την ψήφο εμπιστοσύνης της στην υψηλή ραπτική. Επέλεξε να φορέσει ένα στράπλες μαύρο φόρεμα, κεντημένο με μαύρες παγιέτες που έχει την υπογραφή του Armani Privé. Συνδύασε το άκρως εντυπωσιακό φόρεμά της με Cartier κοσμήματα και Manolo Blahnik γόβες.

Ένα μέρος από το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν διαδραματίζεται στη Ρώμη. Έτσι, η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα με τη Lily Collins να φορά ένα χρυσό φόρεμα του οίκου Schiaparelli. Όπως δήλωσε στο περιοδικό People, θέλησε να κάνει μία τολμηρή στιλιστική επιλογή με το look της να θυμίζει ρωμαϊκό άγαλμα.

Στο photocall που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, η ηθοποιός υιοθέτησε το leather trend, φορώντας ένα τοπ και μία midi φούστα του οίκου Givenchy από τη Ready To Wear συλλογή για τη σεζόν Fall Winter 2024.

Και τελικά που καταλήγουμε; Οι στιλιστικές επιλογές της Lily Collins στο promo tour της σειράς παρουσιάζουν σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκριτικά με το στιλ της στα επεισόδια. Αποπνέουν μία ωριμότητα, μία φινέτσα, μία κομψότητα. Επίσης, θυμίζουν περισσότερο το στιλ των Γαλλίδων όπως το έχουμε στο μυαλό μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ