Follow us

Girls don't walk, RUN | Τα πιο κομψά κομμάτια από τη νέα συλλογή της Zara για το φθινόπωρο

Τα Zara κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το στιλ σου.

street style Splash News / Ideal Image

Διανύουμε την περίοδο του χρόνου που οι νέες συλλογές έχουν βρει τη θέση τους στα καταστήματα και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας κάνοντας τις καλύτερες επιλογές. Για παράδειγμα, η Zara έχει δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη συλλογή, που ισορροπεί ανάμεσα στις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν, αλλά και τη διαχρονικότητα. Κάνοντας ένα scroll down στη συλλογή, ξεχωρίσαμε κάποια κομμάτια που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις;

-1 Τα denim bottoms: Η shopping list του φθινοπώρου αξίζει σίγουρα να ξεκινήσει με τα τζιν παντελόνια. Προτίμησε τη γραμμή που γνωρίζεις πως ταιριάζει στη σιλουέτα σου, ώστε να είσαι σίγουρη πως θα έχεις το ιδανικό παντελόνι για εσένα. Ωστόσο, προτείνουμε να πειραματιστείς με νέες γραμμές, οι οποίες ενδέχεται να σου ταιριάζουν περισσότερο από ό,τι νομίζεις.

-2 Τα σακάκια: Εξίσου σημαντική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου είναι τα σακάκια. Ξεκίνα τη συλλογή σου με ένα σακάκι σε γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα tweed πανωφόρια που αποπνέουν μία πολυτέλεια.

-3 Τα φορέματα: Όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε, και κυρίως τη μεταβατική, τα φορέματα είναι το απόλυτο must have. Προτίμησε αμάνικα φορέματα, με τα οποία μπορείς να κάνεις layering προσθέτοντας πουκάμισα ή μπλούζες ή λεπτά φορέματα που είναι ιδανικά για την τρέχουσα θερμοκρασία.

-4 Τα basics: Αναπόσπαστο κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι και κάποια διαχρονικά κομμάτια. Ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν μπουφάν, μία γκρι βερμούδα. Όλα τους κομψά και ιδανικά για προσεγμένες εμφανίσεις, όποια κι αν είναι η περίσταση.

-5 Τα statement κομμάτια: Σίγουρα, η διαχρονικότητα και η πρακτικότητα κερδίζουν πάντα, ωστόσο αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου και πιο ιδιαίτερα κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ σου. Ένα μπουφάν σε animal print, μία φούστα με κόκκινες παγιέτες, ένα εμπριμέ φόρεμα. Όλα τους είναι κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όπου κι αν βρεθείς.

Διαβάστε Επίσης

Editor's Picks

Σακάκι Zara

Μπλέιζερ Zara

Παντελόνι σε ύφανση με όψη denim Zara

Φόρεμα με ντεκολτέ σε ριχτή γραμμή Zara

Καμπαρντίνα Zara

Πουκάμισο με γιακά Zara

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara

Μπουφάν με γιακά και μακριά μανίκια Zara

Φούστα με παγιέτες Zara

Μίντι φόρεμα Zara

Ψηλόμεση μίντι φούστα Zara

Ψηλόμεση βερμούδα Zara

Πουκάμισο Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ