Follow us

Αυτές οι Pink Woman γόβες έγιναν viral στο TikTok και υπάρχει σημαντικός λόγος για να τις αποκτήσεις

Οι γόβες από την Pink Woman που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

goves Splash News / Ideal Image

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas, θα γνωρίζεις ήδη πολύ καλά πως το TikTok είναι μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης, αλλά και πληροφόρησης. Μπορείς να μάθεις για όλα τα νέα trends, να εμπνευστείς από τα looks που δημιουργούν οι διάφορες influencers, αλλά και να ενημερωθείς για τα ωραιότερα κομμάτια από την εκάστοτε συλλογή των brands. Ακριβώς αυτό συνέβη και με ένα item από τη νέα συλλογή της Pink Woman.

5 λογαριασμοί για να ακολουθήσεις στο Instagram εάν αγαπάς το τζιν παντελόνι

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε ένα βίντεο στο TikTok, που αφορά ένα ζευγάρι γόβες από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand. Πρόκειται για ένα ζευγάρι slingback γόβες σε μπορντό απόχρωση μυτερή μύτη και σχέδιο με ιδιαίτερα λουράκια. Ο λόγος που τις ξεχωρίσαμε είναι πως το χρώμα τους, δηλαδή το μπορντό ή burgundy είναι το απόλυτο color trend για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025. Το είδαμε στις πασαρέλες των οίκων Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta και Ludovic de Saint Sernin. Πρόκειται για μία απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, αποπνέει μία κομψότητα και φινέτσα. Είτε επιλέξεις ρούχα είτε αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

10 συμβουλές μόδας στις οποίες ορκίζονται οι Γαλλίδες

Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με κοστούμι, υφασμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα έως τις βραδινές εξόδους σου. Οι εν λόγω γόβες αποπνέουν κομψότητα, αλλά και ένα chic sexiness που πρόκειται να φέρει αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό σου.

Οι viral γόβες της Pink Woman

Get the Item

Αυτές οι Pink Woman γόβες έγιναν viral στο TikTok και υπάρχει σημαντικός λόγος για να τις αποκτήσεις
Slingback γόβες μυτερές με λουράκια Pink Woman

Θα τις βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ