Follow us

6 δερμάτινα κομμάτια για να ακολουθήσεις μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Το δέρμα επανέρχεται στη μόδα μεταμορφωμένο στις διάφορες εκδοχές των υπόλοιπων trends της σεζόν.

BLU_A98124565 Splash News/ Ideal Images

Κλασικό perfecto, ογκώδες bomber, oversized καμπαρντίνα, γιλέκο για δημιουργικό layering. Η υφή δέρματος επιστρέφει για τα καλά στις φετινές τάσεις της μόδας, τόσο σε κομμάτια που δεν λείπουν από καμία συλλογή χάρη στη διαχρονικότητά τους, όσο και σε διαφορετικές εκδοχές των υπόλοιπων trends που είδαμε φέτος στις πασαρέλες. Το δέρμα έρχεται δηλαδή για να μείνει, ντυμένο αυτή τη φορά με animal print, με εντυπωσιακά κρόσια σε boho διάθεση, σε ζωηρά χρώματα όπως το burgundy και το burnt orange, αλλά και σε εντυπωσιακά πατρόν.

Δημιουργικές προτάσεις με leather κομμάτια παρουσίασαν φέτος οίκοι όπως οι Chloé, Balmain, Acne Studios, Gucci, Valentino και Chanel, αλλά και οι Balenciaga, Comme Des Garçons και Schiaparelli.

Για αυτή τη σεζόν, επένδυσε σε κομμάτια από αυθεντικό δέρμα ή με υφή δερματίνης που θα προσδώσουν το απαραίτητο boldness και φετιχιστική διάθεση στις εμφανίσεις σου, προσθέτοντας παράλληλα ένα ενδιαφέρον texture πάνω από διαφορετικού τύπου υφάσματα που επιλέγεις σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις σου.

Editor's choice

Βερμούδα με ειδική επεξεργασία δερματίνης, H&M

Μπουφάν κοντό biker από δερματίνη, Attrattivo

Κοντό φόρεμα από 100% δέρμα, Zara

Γυναικείο παλτό μονόχρωμο σε Classic Fit, Guess

Γυναικείο biker jacket από faux δέρμα "Munich", Desigual

Μίνι φούστα από σουέτ δέρμα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ