Follow us

Knit season | 7 πλεκτά για τα preppy looks του φθινοπώρου

Πλεκτά κομμάτια που θα αγαπήσεις στις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

BLU_A37930176 Splash News/ Ideal Images

Oversized, με περίτεχνη πλέξη, ριγέ σε navy διάθεση, embellished για extra bling ή με υπερμεγέθη logos. Τα πλεκτά ρούχα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και αποτελούν ένα αγαπημένο fashion staple για τα looks του φθινοπώρου, ιδιαίτερα όσο η θερμοκρασία χαμηλώνει και η διάθεση σηκώνει πιο cozy επιλογές για το ντύσιμό μας.

Ένα πλεκτό καλής ποιότητας θα προσφέρει στην εμφάνισή σου μια preppy διάθεση, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για κομψά ντυσίματα στο γραφείο ή στις υποχρεώσεις σου που σε θέλουν έξω μέχρι το απόγευμα. Είναι επιπλέον η κατάλληλη επιλογή για layering και μπορεί να δώσει ένα ενδιαφέρον texture σε ένα outfit που συνδυάζει πολλά διαφορετικά υφάσματα για τη δημιουργία του.

Αυτό το φθινόπωρο, φόρεσε τα πλεκτά σου tops και τις ζακέτες σου συνδυάζοντάς τις με μοδάτα υπερμεγέθη jorts, πλισέ φούστες με καρό pattern για κολεγιακή διάθεση, αλλά και με ένα κλασικό denim όταν αυτά είναι embellished με λεπτομέρειες όπως τα κρύσταλλα και οι πούλιες, για να δώσεις glam διάθεση σε ένα κατά τα άλλα casual outfit.

Ακολουθούν 7 επιλογές για να ανανεώσεις τη συλλογή σου.

Editor’s choice

Πλεκτό ριγέ γιλέκο, Massimo Dutti

Ριγέ ζακέτα με κουμπιά, Pink Woman

Ζακέτα με κουμπιά πέρλες, Orsay

Πλεκτή ζακέτα με χάντρες και κοσμήματα, Zara

Με oversized logo, Tommy Hilfiger

Ριγέ ζιβάγκο, Calvin Klein

Ριγέ γιλέκο με χρυσά κουμπιά, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ