Follow us

6 jorts για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν με μια μεγάλη τάση της μόδας

Ένα ιδιαίτερο ρούχο που θα ταιριάξεις δημιουργικά για fashionable εμφανίσεις με πρωινή ή και βραδινή διάθεση.

Jorts Splash News/ Ideal Images

Προσφέρουν την άνεση ενός παντελονιού τόσο στην κίνηση, όσο και στους συνδυασμούς, προσφέροντας ωστόσο τη δυνατότητα δημιουργίας ενός elevated look με νεανικό ύφος. Ο λόγος για τα jorts, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε να επικρατούν για τη νέα σεζόν και που ήδη είχαμε ξεκινήσει δειλά να φοράμε από το καλοκαίρι.

Τα jorts ή αλλιώς οι αγαπημένες βερμούδες μας έρχονται κατευθείαν από τα τιμημένα 00s, αυτή τη φορά ωστόσο με πιο φαρδιά μπατζάκια, αλλά και άνετες τσέπες και πιέτες που κολακεύουν το σώμα μας. Τα εν λόγω ρούχα έχουν ήδη γίνει αγαπημένα για celebrities όπως οι Bella Hadid και Kaia Gerber και με έμπνευση ένα πιο retro ύφος θα κατακτήσουν τις εμφανίσεις μας αυτό το φθινόπωρο, είτε μιλάμε για πιο πρωινές, είτε για πιο βραδινές με edgy διάθεση.

Το πατρόν που θα φορεθεί περισσότερο είναι αυτό με πιο loose γραμμή και χαμηλή μέση, με υφές όπως αυτή του δέρματος, του μαλλιού και του denim να επικρατούν πέρα από το κλασικό βαμβάκι ή το μείγμα πολυεστέρα.

Ιδανικό ταίρι για τα jorts δεν είναι άλλο από ένα πολυτελές πουκάμισο σε υφή μεταξιού, αλλά και πλεκτά γιλέκα με κουμπιά από χρυσές λεπτομέρειες, graphic T-shirts και μονόχρωμα cropped tops για νεανική διάθεση βγαλμένη από τις εποχές που μεσουρανούσε το MTV.

Ως προς τα παπούτσια με τα οποία θα συνδυάσεις τα jorts, τα δερμάτινα loafers με υφή ponyskin ή σε κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο και το burgundy είναι must, ενώ οι mesh μπαλαρίνες ταιριάζουν επίσης ιδανικά. Φυσικά μπορείς να τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers, ενώ για τις βραδινές σου εμφανίσεις θα ταιριάζουν υπέροχα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και sling backs.

Ακολουθούν 6 σχέδια για να δοκιμάσεις το πιο fashionable ρούχο αυτή τη σεζόν.

Editor’s choice

Με πιέτες, Mango

Comfort fit, Benetton

Με πιέτες, Sisley

Σε όψη δέρματος, Bershka

Από μείγμα μαλλιού, COS

Χυτή με πιέτες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ