Follow us

Άλκηστις Giraud | Με chic denim look στο πάρτι της "Αρχελάου 5"

Η ανερχόμενη ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά επέλεξε ένα νεανικό look για το πάρτι της.

Άλκηστις Giraud Instagram @alkistis_giraud

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ, "Αρχελάου 5” και για να το γιορτάσουν, οι συντελεστές της διοργάνωσαν ένα πάρτι. Σε αυτό παρευρέθηκαν καταξιωμένοι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτή, όπως η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Πιατάς, η Ναταλία Δραγούμη, η Νατάσα Εξηνταβελώνη και πολλοί ακόμη.

Στο πάρτι φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί όσο απολάμβαναν δροσερά ποτά και μουσική, με τη διάθεση ανεβασμένη στα ύψη μιας που η σειρά βρέθηκε κατευθείαν στα trending θέματα του Χ.

Το κλίμα που επικρατούσε ήταν casual και ίδιο χαρακτήρα είχαν και οι εμφανίσεις των συντελεστών της σειράς. Αυτή που όμως ξεχώρισε μέσα στην απλότητά της δεν ήταν άλλη από αυτή της Άλκηστις Giraud, η οποία συμμετέχει επίσης στο νέο τηλεοπτικό project της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ανερχόμενη ηθοποιός επέλεξε για το πάρτι ένα νεανικό look με βάση ένα κλασικό denim παντελόνι σε μπλε χρώμα, το οποίο και συνδύασε με ένα μαύρο ντραπέ top με δέσιμο στο λαιμό. Η εν λόγω επιλογή είναι ιδανική για casual chic εμφανίσεις με διαχρονικό χαρακτήρα και μπορεί να φορεθεί από όλους τους σωματότυπους και τις ηλικίες με αξεσουάρ που θα κάνουν spice up στο outfit.

Η εμφάνιση της Άλκηστις Giraud

Άλκηστις Giraud | Με chic denim look στο πάρτι της "Αρχελάου 5"

Ακολουθούν δύο κομμάτια για να αντιγράψεις το look.

Editor's choice

Blue jean, Marks & Spencer

Halter top, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ